Лави прихильників контролю над зброєю помітно порідшали

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

 Лави прихильників контролю над зброєю помітно порідшалиЛави прихильників контролю над зброєю помітно порідшали

Два сенатори, які були головними ідеологами заборони 30-зарядних магазинів та інших обмежень у штаті Колорадо були відкликані на голосуванні у вівторок. Вельми гарний сигнал для всіх захисників зброї в США.

Президента сенату штату Колорадо від демократичної партії Джона Морса та сенатора Анджела Джіроне було відкликано з їхніх посад. Це найбільша втрата для прихильників контролю над зброєю з цього часу як в сенаті США провалився законопроект по розширенню перевірки біографічних даних.

Голосування пройшло у вівторок, і воно стало своєрідним референдумом щодо нещодавно прийнятого законодавства з контролю над зброєю. Під час цієї кампанії було витрачено багато грошей. З одного боку вливала гроші Національна збройова асоціація, а з іншого – мер Нью-Йорка Майкл Блумберг.

Не кожного дня з посади відкликають політиків такого рангу. Наступного разу вони задумаються, чи підтримувати черговий антизбройовий закон. Фонд Національної збройової асоціації дуже гордий тим, що народу штату Колорадо вдалося відстояти права, що гарантовані їм другою поправкою.

1,0 1 -1 3
Коментарів (3)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати