Потрапив у ДТП з пістолетом у кишені та гранатою

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Водій автівки «Меrсеdеs» не впорався з керуванням і потрапив у яму. В результаті чого сталося загоряння авто. На місці події працювали рятувальники та працівники Васильківського відділу поліції.

У той час, коли пошкоджену полум’ям автівку вантажили на евакуатор, водій почав себе поводити зухвало та чинити опір поліцейським.

На місці подіїНа місці події

Порушником виявився 36-річний киянин, який на даний час проживає у селі Мархалівка. Відносно водія склали адміністративний протокол за ст. 185 КУпАП за злісну непокору працівнику правоохоронного органу і доставили його до відділу поліції.

Під час поверхневого огляду з кишені одягу чоловіка працівники поліції виявили та вилучили гранату «РГД-5» з запалом, пістолет «ТТ» та 8 набоїв.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Встановлено, що молодик вже мав проблеми із законом за незаконне зберігання зброї та неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

Пошкоджений автомобіль, на якому держномери не відповідали дійсності, поміщено на майданчик тимчасового тримання у якості речового доказу. При проведенні невідкладного огляду транспортного засобу поліцейські вилучили з багажного відділення ще 4 пари різних держномерів.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Також був проведений невідкладний огляд за місцем проживання водія. Там поліцейські вилучили дві димові шашки та набої. Усі вилучені у чоловіка незаконні предмети відправлені на проведення відповідних експертиз.

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясовують походження держномерів, зброї та боєприпасів.


1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • 21.05.2019 18:48
    #
    - 0 +

    Патрони до ТТ-так собі (за зовнішнім виглядом), можуть і не "спрацювати"...

    • 21.05.2019 18:54
      #
      - 1 +

      Та вони можуть до нього не пiдiйти.

      • 21.05.2019 21:09
        #
        - 7 +

        То набої 9мм Люгер. Можуть і підійти - наприклад якщо встановлено китайський ствол від Norinko TT 9mm, що скоріш за все відповідає дійсності, беручи до уваги кількість набоїв - 8 шт.

        • 24.05.2019 14:03
          #
          - 0 +

          Открою секрет : стволики под 9х19 не только Норинко делает) "Гараж продашен" их клепает массово, по большей части из бланков.
          Таким образом решают проблему слабой останавливающей силы оригинального варианта с 7.62х25


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати