В Португалії школяр зчинив різанину в класі

| Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Представник влади дає інтерв’юПредставник влади дає інтерв’ю

Поліція Португалії затримала підлітка, котрий напав з ножем на чотирьох однокласників й співробітницю школи.

Злочин було скоєно під прикриттям димової завіси.

У різанині підозрюють 15-річного учня середньої школи «Стюарт де Карвалайш» в містечку Массама (північно-західне передмістя Лісабона). За інформацією розслідування, у понеділок о 16:11 школяр кинув у клас димову шашку, а потім накинувся з ножем на учнів.

Розправившись з однокласниками, зловмисник спустився сходами на перший поверх, де поранив в обличчя і шию 40-річну співробітницю школи. Наразі життя потерпілих у безпеці. Один з підлітків отримав удар ножем у груди. Решта юнаків збулися невеликими травмами.

Більшість поранених відправили до лікарні Amadora-Sintra, а один школяр лежить в лісабонські клініці Святої Марії, пояснив заступник начальника пожежної служби Хьюго Невес. Зловмисник намагався втекти з місця злочину, але його заарештувала поліція. У рюкзаку школяра було знайдено приблизно сім ножів. Також у нього знайшли пляшки з алкоголем та газовий балончик.

За словами представника поліції, затриманий «хотів вчинити масове вбивство», щоб прославитися і «побачити себе на телебаченні».

Як розповів один з учнів школи, затриманий учень «ніколи не мав схильності до насильства». За словами віце-президента батьківського комітету школи Хосе Мануеля Карейро, жодних об'єктивних причин для нападу не було. Підозрюваний ні з ким не конфліктував, проте вбивати мав намір всіх підряд. Скоріше за все, поведінка школяра обумовлена якимись психічними проблемами.

Батьки арештованого підлітка шоковані його вчинком, додав Хосе Карейро.


1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати