"Тікай, поки я не почав стріляти": техасець упіймав у себе вдома грабіжника

| За кордоном | Автор: Web admin

"Тікай, поки я не почав стріляти": техасець упіймав у себе вдома грабіжника

У м. Вебервілл, Техас, троє грабіжників спробували пограбувати дім озброєного громадянина, коли той вкладав дітей спати.

Все це відбувалось посеред білого дня, тому чоловік, вкладаючи трьох своїх дітей віком від 1 до 5 років, побачив у вікно незнайомий автомобіль біля свого дому. Потім з нього вийшов 19-річний Дрешон Джонсон і підійшов до вікна на кухні.

Коли він вже майже відкрив вікно, то побачив перед собою озброєного домовласника та сказав “Ой!”. “Тобі потрібно тікати, поки я не почав стріляти” – заявив він непроханому гостю, після чого той вистрибнув з вікна та побіг за дім.

Але після цього автомобіль не поїхав, тому домовласник вийшов та зробив декілька пострілів в землю, що і змусило злочинців нарешті поїхати.

Домовласник одразу ж зателефонував у поліцію та надав детальний опис банди, після чого їх швидко заарештували на заправці. Окрім Джонсона там також були 19-річний Майкл Фейган та 21-річний Ентоні Джонсон.

Пояснюючи свої дії, Дрешон Джонсон розповів, що їх попросили “перевірити” дім на прохання друга. Але їм, звісно, ніхто не повірив. Всі троє знаходяться за ґратами за обвинуваченням у пограбуванні другого ступеню і можуть вийти під заставу у $35 тис. кожен.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 363 , Коментарів: 1 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 15.07.2020 14:02
    #
    - 3 +


    нас тоже недавно обокрали и я обдумываю свое поведение в такой ситуации. Статья важна тем, что показывает как быстро могут измениться обстоятельств событий и действия сторон.
    - некто хочет обокрасть дом. кража не грабеж и он надеется что все получиться.
    - практически он натыкается на хозяина и не бежит... возможно инстинктивно, возможно он презирает старого жирного домовладельца и тут уже ограбление. ограбление это не кража.
    - жирный владелец пытается защищаться и тогда в дело может пойти приготовленный ( на всяк случай ) нож или пистолет или подручная лопата - а это уже приличный срок. Просто на глазах и воришка не заинтересован оставлять свидетеля ...
    - а это повод владельцу стрелять или использовать лопату как копье...

    словом кража .. очень часто перерастает в гораздо более серьезное событие с непредсказуемыми последствиями для домовладельца..

    а тут мы видим что наличие оружия и решимость домовладельца резко притормозило эскалацию насилия, поскольку грабитель НЕ собирался останавливаться...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати