Застати зненацька озброєного громадянина о шостій ранку не вийшло

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В м. Полк-Сіті, Флорида, 45-річний Мейсон Армандо Ортіз-Васкес влаштував автомобільну аварію, за якою прослідував ланцюжок подій, що призвів до його смерті.

Спочатку Ортіз-Васкес розбив свій автомобіль, після чого виліз з нього, і стікаючи кров’ю, підійшов до шкільного автобуса та спробував сісти на нього, гримаючи руками по дверях.

Але водійка, яка щойно підібрала школяра, не впустила чоловіка всередину.

Водійка шкільного автобуса Марлді Ізагірре не відкрила двері чоловікові, який почав бити по дверях.Водійка шкільного автобуса Марлді Ізагірре не відкрила двері чоловікові, який почав бити по дверях.

Після цієї невдачі, Ортіз-Васкес застрибнув на дві інші машини, після чого він прийняв своє останнє невірне рішення у своєму житті – він заліз у дім озброєного громадянина.

“Вони спробували стримати його. Але він схопив шматок скла та кинув його у домовласника. Після цього домовласник вистрілив у нього, і той помер. Тут все ясно – метамфетамін. Коли о 6 ранку в ваш дім вривається дикий та неконтрольований чоловік – це дуже небезпечна ситуація» - розповів шериф округу Грейді Джадд.

Мейсон Армандо Ортіз-ВаскесМейсон Армандо Ортіз-Васкес

Більшість людей о шостій ранку ще спить, або ж збирає дітей до школи, і мало хто очікує зустрічі з оскаженілим чоловіком у себе на кухні. Але цей громадянин серйозно поставився до прихованого носіння, і був готовим до несподіваної зустрічі.

Ортіз-Васкес загинув на місці, а в домі, в який він увірвався, була вся сім’я, включаючи 9-річну дитину.

Наркоман вдерся в чужий будинок

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 475 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати