Невдача не зупинила грабіжника, але куля змогла

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В м. Джонсон-Сіті, Джорджія, озброєний злочинець, якому не пощастило з грабунком з першого разу, вирішив не зупинятись, і спробував в той же день знову зірвати куш. Але вийшло як завжди.

Спочатку Декуан Ламар Рашинг спробував пограбувати магазин тютюнових виробів, але в касі грошей не було. Тікаючи з магазину він у відчаї вистрілив, але його куля ні в кого не влучила.

Вже за декілька хвилин він увірвався в продуктовий магазин та наказав продавчині віддати йому гроші з каси. Але в магазині також знаходився її чоловік, у якого була при собі зброя. І після того, як злочинець направив на нього пістолет, чоловік відповів двома швидкими пострілами.

Але, незважаючи на подвійне поранення, Рашингу все ж вдалося втекти. Проте завдяки детальному опису та допомозі службових собак, злочинця вдалося заарештувати неподалік магазину. Його відвезли до лікарні у тяжкому, проте стабільному стані.

Наступного дня проти Рашинга висунули обвинувачення у пограбуванні, нападі та викраденні, і він може вийти під заставу $151 тис.

JCPD: Suspect from 2 local armed robberies arrested, hospitalized after shot by store clerk's husban

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 217 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати