Ще один штат захистив себе від анти-збройного законодавства, що нав’язується адміністрацією Байдена

| За кордоном | Автор: Web admin

Ще один штат захистив себе від анти-збройного законодавства, що нав’язується адміністрацією БайденаЩе один штат захистив себе від анти-збройного законодавства, що нав’язується адміністрацією Байдена

В останні роки в США почали говорити про так звані «заповідники Другої поправки» (Second Amendment Sanctuary State). Суть полягає у тому, що такі штати приймають закони, які забороняють місцевій владі виконувати антиконституційні норми, які нав'язуються федеральним урядом.

Останнім таким штатом стала Небраска, яку губернатор Пат Рікеттс проголосив «заповідником Другої поправки»:

«Небраска буде протистояти федеральному експансіонізму та спробам регулювати право на зброю. Білий дім та Конгрес оголосили про наміри ввести міри, які порушуватимуть право мати та носити зброю. Вже багато округів Небраски проголосили себе «заповідниками Другої поправки». Небраска продовжить приймати необхідні міри для захисту нашого права мати та носити зброю» - йдеться у документі.

За тиждень до цього губернатор штату Аризона Даг Дьюсі підписав законопроект, який забороняє місцевим чиновникам запроваджувати збройні закони, які суперечать законам штату.

Штати Вайомінг, Техас та Орегон також проголосили та проголосували за аналогічні законопроекти.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 318 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати