Техас став 21-м штатом з бездозвільним носінням зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Техас став 21-м штатом з бездозвільним носінням зброїТехас став 21-м штатом з бездозвільним носінням зброї

В США багато хто почав хвилюватись за губернатора штату Техас Грега Ебботта, який декілька тижнів не підписував прийнятий місцевими законодавцями законопроект про бездозвільне носіння зброї, хоча вже давно обіцяв зробити це.

Потім з'явились чутки що губернатор хотів зробити це на особливій церемонії, яку готували на 17 червня. Проте 16 червня місцеві ЗМІ повідомили, що губернатор таки підписав бажаний законопроект.

Грег ЕбботтГрег Ебботт

Таким чином Техас став 21-м та найбільшим штатом з бездозвільним носінням зброї, а закон вступає в дію 1 вересня.

«Ми завжди захищатимемо права, гарантовані Другою поправкою. Цей закон зробить Техас «Заповідником Другої поправки»» - заявив губернатор під час церемонії підписання.

Наступним штатом має стати Луїзіана, в якій вже проголосований відповідний законопроект, проте губернатор від Демократичної партії Джон Бел Едвардс не має наміру її підписувати, а може й взагалі ветувати його.

Проте ходять чутки, що у майбутньому губернатор Луїзіани планує стати сенатором Конгресу, тому він не буде ветувати законопроект. Якщо так і станеться, то законопроект стане законом 24 червня і без його підпису.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 151 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати