Неймовірна колекція пістолетів-кулеметів Томпсона. Відео

| За кордоном, Колекційна зброя | Автор: Web admin

Пістолет-кулемет ТомпсонаПістолет-кулемет Томпсона

Пістолет-кулемет Томпсона не дарма вважається культовим. Свою першу славу він заслужив в 1920-30-ті роки, а під час Другої світової війни допоміг солдатам вибороти перемогу в Європі та на Тихому океані.

Айк не завжди захоплювався пістолетами-кулеметами Томпсона, але потім він зміг протистояти новому захопленню.Айк не завжди захоплювався пістолетами-кулеметами Томпсона, але потім він зміг протистояти новому захопленню.

Одного разу колишньому поліціянту Айку запропонували обміняти кулемет Maremont M60 на два пістолети-кулемети Томпсона, які до цього були йому байдужі. Але коли він неохоче погодився, то полюбив їх настільки, що не може зупинитись відшуковувати нові екземпляри та аксесуари до них.

На даний момент у Айка є три пістолета-кулемети Томпсона виробництва компанії Colt, два з яких у 99% стані. Також у нього є армійський Savage M1 Thompson, який є більш поширеним та дешевшим варіантом.

Компенсатор системи Каттсі на моделі Colt Thompson M1921AC.Компенсатор системи Каттсі на моделі Colt Thompson M1921AC.

Colt Thompson M1921AC – це один із найгарніших екземплярів у колекції Айка. Всього таких було випущено 15 тис. Даний екземпляр належав поліцейському відділку м. Молін, Іллінойс. Стан – відмінний, а всі компоненти – оригінальні.

Одним із найцінніших та найбажаніших аксесуарів є набір для чищення та ремонту, за який доведеться викласти до $10 тис.

Набір для чищення та ремонтуНабір для чищення та ремонту

Айк не продає свої пістолети-кулемети Томпсона, але свій найдорожчий екземпляр він оцінює в $120 тис. Ця сума включає оригінальний кейс ФБР, барабанний магазин на 50 набоїв, чотири коробчасті магазини, шомпол та набір для чищення та ремонту – один із найцінніших та найрідкісніших аксесуарів.

Savage M1 Thompson.Savage M1 Thompson.

Армійський варіант пістолета-кулемета Томпсона Savage M1 Thompson – один із найпоширеніших в світі, який масово вироблявся під час Другої світової війни.

Живиться він лише з коробчастого магазину, так як барабанний був складнішим у виробництві та ламким. Ручка перезаряджання у нього перенесена на бокову частину ствольної коробки.

Айк також колекціонує аксесуари, які надзвичайно важко знайти.Айк також колекціонує аксесуари, які надзвичайно важко знайти.

Savage M1 Thompson, яким володіє Айк, належав поліцейському департаменту Техасу, і на його думку, з нього ні разу не стріляли. Айк оцінює його в $25-30 тис.

Incredible Thompson Submachine Gun Collection

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 361 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати