Хлопчак украв зброю з автомобіля агента ФБР

| Силові структури, За кордоном, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Colt M16-A1 та HS Precision Pro-Series 2000Colt M16-A1 та HS Precision Pro-Series 2000

У місті Ендовер, штат Массачусетс, 16-річного юнака заарештували за крадіжку двох потужних гвинтівок з автомобіля спецагента.

Як повідомляє ФБР, він вкрав гвинтівку Colt M16-A1 та снайперську гвинтівку HS Precision Pro-Series 2000. Один з родичів, за дев'ять годин до арешту хлопчака, повернув зброю до Бюро за нагороду в $ 20 тис.

Ім'я обкраденого агента не розголошують, але відомо, що він мав узяти участь в спецоперації. Гвинтівки зберігалися в його джипі, який було припарковано неподалік від житлового будинку.

У тому районі часто зламували автомобілі, однак, невідомо, чи було зброю надійно заховано в машині.

Згідно із законами штату Массачусетс, зброю можна тримати в автомобілі, тільки якщо вона розряджена та зберігається в багажнику під замком або в кейсі.

За невиконання цього правила порушникові загрожуватиме штраф у розмірі від $ 500 до $ 5000. Однак на правоохоронні органи це не поширюється.

Спецагент Джеффрі Селлет наголосив, що агент виконував службові обов’язки, а в такому разі йому дозволяється залишати зброю в салоні автомобіля.

В обікраденому автомобілі були знайдені відбитки пальців, за допомогою яких і довели причетність малолітнього підозрюваного.

Малолітньому зламувачеві загрожує звинувачення в 7 злочинах, зокрема в крадіжці та зломі з проникненням. Його буде передано до суду у справах неповнолітніх. Також невідомо чи були у нього судимості, або чи зламував він автомобілі раніше. Наразі ведеться розслідування інциденту.

Teen stole FBI weapons, police say

Коментарів (2)

  • 15.11.2013 17:47
    #
    - 0 +

    "Имя обворованного агента не разглашается, но известно..."
    ...что он был найден в овраге, искусно замаскировавшись подручными материалами)

  • 15.11.2013 18:28
    #
    - 0 +

    На фото не М16А1, а М4


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати