Вбивця переховувався 8 років

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Львівські поліцейські затримали чоловіка за вбивство мера селищної ради АР Крим у 2013 році. Фігуранта оголосили у розшук, адже він переховувався, аби уникнути кримінальної відповідальності.

Подія сталася у лютому 2013 року. Тоді невідомий розстріляв автомобіль, в якому знаходився мер одного з курортних містечок. Згодом правоохоронці знайшли спаленою автівку, яку кілер викрав напередодні, та зброю.

Вилучені предметиВилучені предмети

Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та слідчі дії – і встановили підозрюваного. Мешканець Львова, аби уникнути відповідальності, покинув територію України і його оголосили в розшук.

Кілька днів тому оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції отримали інформацію про перебування розшукуваного на території області.

21 вересня у Львові оперативники та слідчі обласної поліції затримали фігуранта. Крім того, за результатами проведених обшуків поліцейські вилучили різну зброю та набої різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, та «чорнові» записи.

За фактом незаконного БЕЗзаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

ЗатриманийЗатриманий

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати