У Києві чоловіка пограбували просто у метро

| Кримінал | Автор: Web admin

Затримані Затримані

До поліцейського на станції метро «Гідропарк» звернулися небайдужі пасажири та повідомили, що на платформі двоє невідомих чіпляються до громадянина й намагаються відібрати у нього гроші та телефон.

Правоохоронець швидко відреагував на інформацію та затримав правопорушників на платформі станції.

Як розповів заступник начальника слідчого відділу управління поліції в метрополітені Руслан Обелець, на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин:

«Речові докази були вилучені, а правопорушників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 35-річний уродженець Київщини та 29-річний мешканець Черкаської області, раніше судимі за аналогічні кримінальні правопорушення».

Слідчі управління поліції в метрополітені за процесуального погодження Подільської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – замах на грабіж групою осіб, поєднаний з насильством.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомляли, що у київському метро небайдужий громадянин затримав неадеквата з ножем.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 455 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати