Продавці морозива ледь не лінчували озброєного грабіжника. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

В м. Бруске, Бразилія, чоловік в мотоциклетному шоломі підійшов до касира кафе-морозива, показав йому пістолет у своїй кишені, і наказав віддати гроші з каси.

Спочатку працівники кафе, побачивши, що відбувається, почали відходити, але найсміливіший з них обійшов злочинця ззаду і схопив стільчик. Як тільки дитина, як невчасно стала між працівником і грабіжником, відійшла, той щосили вдарив ним по голові останнього, і продовжував бити, доки стільчик не розламався.

Потім працівник повалив грабіжника на підлогу, і вони всім колективом почали притискати його до підлоги. Де в цей час знаходився пістолет – невідомо. Грабіжник виявився досить спритним – втримати його на підлозі було важко, тому в боротьбу втрутився чоловік в сірій футболці.

Але грабіжник все не заспокоювався. Тоді чоловік в сірій футболці схопив на кухні ніж, щоб втихомирити його. Потім звідкілясь взявся ще один ніж в руках іншого працівника, але його відштовхнули. Грабіжника продовжували бити, на підлозі вже з’явилась калюжа крові, але йому все ж вдалося вирватись і втекти.

Але недалеко – на вулиці його все ж затримали та передали до рук поліції. Якби у когось із працівників був при собі пістолет, все могло закінчитись набагато швидше, проте жорстке анти-збройне законодавство виключає володіння зброєю простими громадянами.

Lessons From An Ice Cream Shop Beatdown

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11223,1 Переглядів: 506 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати