Поліція застрелила чоловіка, який застрелив свого брата

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Прокуратура округу Вебер у штаті Юта опублікувала кадри із камери спостереження в будинку, яка зафіксувала момент, коли 66-річний американець Джеффрі Робертс прийшов до свого брата Скотта, проїхавши майже 1200 км з Каліфорнії, щоб убити його.

Про це повідомляє New York Post.

Скотт Робертс (ліворуч) був убитий своїм братом Джефрі, а його дружина Джоді - поранена / Фото: gofundme.com Скотт Робертс (ліворуч) був убитий своїм братом Джефрі, а його дружина Джоді - поранена / Фото: gofundme.com

У той час Скотт Робертс і його дружина Джоді вечеряли наодинці. Господар будинку відчинив двері після дзвінка свого брата і двоє чоловіків недовго розмовляли, перш ніж Джеффрі дістав пістолет та зробив п’ять пострілів.

На відео чутно ще кілька пострілів і криків після того, як Джеффрі силою проникає в будинок. Згодом він виходить з дому, але повертається, важко дихаючи, з дробовиком і сумкою.

Американець Джеффрі Робертс проїхав майже 1200 км, щоб убити свого брата Скотта і загинути в перестрілці з поліцією Американець Джеффрі Робертс проїхав майже 1200 км, щоб убити свого брата Скотта і загинути в перестрілці з поліцією

У результаті нападу Скотт був убитий, а Джоді - важко поранена. Вона зуміла втекти із будинку.

Вбивсця повертається з дробовиком і сумкою.Вбивсця повертається з дробовиком і сумкою.

Потім убивця брата підпалив будинок, і на кадрах можна почути сигнали пожежної сигналізації.

Убивця брата підпалив будинокУбивця брата підпалив будинок

Незабаром прибула поліція, і між поліцейськими та Робертсом почалася перестрілка, внаслідок якої він був смертельно поранений. Бодікамера поліцейського зафіксувала момент, коли він знепритомнів на сходах будинку після поранення кулями.

Кадр з відеоКадр з відео

Причини, чому Джеффрі Робертс застрелив свого брата, досі невідомі. Дочка Скотта та Джоді сказала, що причиною став сімейний конфлікт.

“Моя мама жива, тому що мій батько бився з моїм дядьком і сказав мамі тікати. Знання про те, що мій батько загинув як герой, дає нам деяку втіху”, – додала вона.

Джефрі був озброєний 9-мм пістолетом і 23-ма повністю зарядженими магазинами.Джефрі був озброєний 9-мм пістолетом і 23-ма повністю зарядженими магазинами.

Подальше обстеження на місці події показало, що Джефрі був озброєний 9-мм пістолетом і 23-ма повністю зарядженими магазинами. У нього також знайшли при собі дробовик 12-го калібру та понад 150 патронів.

Man Who Killed Brother Dies in Shootout With Cops

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати