У Чернігові 21-річна студентка розстріляла батька з бойового пістолета

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

6 травня ввечері до поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про те, що в одній з квартир багатоповерхівки в Чернігові знаходиться чоловік зі смертельними вогнепальними пораненнями.

На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції.

Затримана Затримана

В ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства може бути причетна 21-річна донька загиблого. Попередньо відомо, що в квартирі між офіційно непрацюючим батьком та його дочкою-студенткою виник конфлікт.

На ґрунті неприязних стосунків дівчина здійснила шість пострілів батьку у спину з бойового пістолета.

Чернігівська поліція розслідує вбивство чоловіка його дочкою

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів та знаряддя вбивства. Поліція затримала підозрювану в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Її помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затримана Затримана

Правоохоронці встановлюють обставини, за яких зброя потрапила у родину. Всі обставини злочину слідчі розслідують у рамках провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманій загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Триває досудове розслідування.

За словами мами студентки, причиною, що штовхнула дівчину на такий відчайдушний вчинок, стало багаторічне насильство з боку батька-алкоголіка.

У Чернігові суд обрав запобіжний захід дівчині, яку підозрюють у вбивстві батька: що каже мама

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 13.05.2024 15:12
    #
    - 1 +

    "багаторічне насильство з боку батька-алкоголіка" - Якщо це так, судити треба дільничого, який не проявляв жодного інтересу до того, що відбувалося в сім"ї. А дівчина - санітар, який звільнив світ від хоч одного покидька-алкаша!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати