У Вермонті дозволили полювати з глушником

| Аксесуари , Полювання | Автор: Web admin

У Вермонті дозволили полювати з глушникомУ Вермонті дозволили полювати з глушником

Завдяки закону, прийнятому на початку червня, влада штату Вермонт дозволила на полювання з глушником. При чому, на невизначений термін.

Це, насправді, результат процесу, розпочатого ще у 2021 році, коли законодавці штату розглядали закон «Про захист слуху», який пропонував легалізувати глушники для полювання. Зрештою, у червні 2022 року законодавці легалізували полювання із глушником, але через два роки цей закон мав втратити чинність.

Але це змінилося. Завдяки двопартійній підтримці глушники були остаточно легалізовані для використання на полюванні у Вермонті з 6 червня 2024 року.

Відео. Коментар американської асоціації глушників з приводу цього рішення.

Vermont: Suppressor Hunting Now Legal

Виконавчий директор Американської асоціації глушників Нокс Вільямс, подякував законодавцям за допомогу в ухваленні цього закону:

«Робота з членом Палати представників Петом Бреннаном протягом останніх дванадцяти років була однією з найбільших привілеїв у моїй кар'єрі. Завдяки його невтомній праці та непохитній відданості справі законослухняні громадяни нашого штату більше не змушені обирати між тим, щоб поставити під загрозу свій слух, і тим, щоб скористатися своїми правами, передбаченими Другою поправкою».

Вермонт був одним з двох штатів, які раніше дозволяли використання глушників, але не дозволяли полювати з ними. Іншим таким штатом був сусідній Коннектикут. Тепер, швидше за все, правозахисні групи зосередять свої зусилля саме там, оскільки Вермонт став 41-м штатом, який дозволив полювання з глушником.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11265,2 Переглядів: 31 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати