Нові болтові гвинтівки від компаній Beretta, Sako та Tikka

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Beretta BRX-1Beretta BRX-1

На виставці зброї в рамках щорічної конференції NRA, яка цього року пройшла у м. Даллас, Техас, компанія Beretta показала свою першу мисливську гвинтівку під назвою BRX-1.

Beretta BRX-1 – це дуже сучасна гвинтівка з затвором прямої дії, можливістю зміни ствола під інший калібр та повністю амбідекстральна. Кількома рухами кінчика кулі її можна змусити викидати стріляні гільзи в протилежний бік.

Ємність магазину – 4 набої .308 Win. Планка для оптичного прицілу знаходиться на ствольній коробці, тому при зміні ствола гвинтівку не треба заново пристрілювати.

Фінський бренд Tikka показав лінійку гвинтівок T1, T3X Drover, T3X Roughtech Superlite та T3X Ranahan.

Гвинтівки від TikkaГвинтівки від Tikka

Компанія Tikka показала декілька легких гвинтівок з цікавою системою прицілювання Battue, яка значно полегшує наведення на ціль. Гвинтівки також відрізняються камуфляжним малюнком, тому знайдеться модель під будь-яку місцевість.

Механічні прицільні пристосування Battue з оптоволоконною мушкою TruGlo – цікава «фішка» гвинтівки Tikka T3X.

Механічні прицільні пристосування Battue з оптоволоконною мушкою TruGlo.Механічні прицільні пристосування Battue з оптоволоконною мушкою TruGlo.

Компанія Sako показала нову гвинтівку S90, побудовану на легкій ложі з вуглеволокна та має ствол з долами та різьбою під глушник. Гвинтівка представлена у декількох модифікаціях, і всі вони, окрім моделі Hunter, мають планку Пікатінні для оптичного прицілу. У моделі Hunter він встановлюється на кріплення Opti-lock 17 мм.

Гвинтівки Sako S90 мають легендарні стволи холодного кування, регульований single stage спуск та металевий коробчастий магазин.

Гвинтівки Sako S90.Гвинтівки Sako S90.

Також скоро будуть пропонуватися версії під різні калібри з затвором як короткого, так і довгого ходу.

Гвинтівки Sako.Гвинтівки Sako.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11295,2 Переглядів: 101 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати