Century Arms CA-3: повернення легендарної класики

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Century Arms CA-3Century Arms CA-3

Мало хто відмовився б від класичної гвинтівки часів холодної війни HK G3 по доступній ціні. На щастя, завдяки компанії Century Arms та новій моделі CA-3, багато хто тепер зможе втілити свою мрію у реальність.

Але не зовсім правильно називати гвинтівку CA-3 новою, оскільки вона виготовлена з комбінації нових і старих деталей. Офіційно виробник заявляє, що це «гвинтівка G3 з армійських надлишків з великою кількістю оригінальних деталей, яку полюбили ентузіасти». Хоча насправді, гвинтівку збирає компанія PTR, яка спеціалізується на розробці вогнепальної зброї з роликовим уповільненням.

Century Arms CA-3Century Arms CA-3

Виробник залишив оригінальний нерегульований приклад, цівку, регульовану мушку, апертурний цілик, УСМ, затвор і затворну раму від G3. З неоригінальних запчастин – цапфа, ствол, полумʼягасник, штампована ствольна коробка, курок, шептало та ручка перезаряджання – все американського виробництва.

Century Arms CA-3Century Arms CA-3

Як і оригінал, стріляє гвинтівка набоями 7,62 х 51 мм НАТО, поставляється з одним магазином на 20 набоїв. При загальній довжині 102 см, важить 4,3 кг. Ствол довжиною 18 дюймів з хром-молібденової сталі марки 4150 має крок нарізів 1:10 та різьбу для дульного пристрою 5/8х24.

MSRP: $999.

Нагадаємо, компанія Century Arms відома своїми «пістолетами» Калашникова.

Century Arms CA-3Century Arms CA-3

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11304,2 Переглядів: 145 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати