Найкращі доступні пістолети та револьвери для самооборони вдома

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Найкращі доступні пістолети та револьвери для самооборони вдомаНайкращі доступні пістолети та револьвери для самооборони вдома

Для самооборони вдома підходить багато видів вогнепальної зброї, але короткоствольна зброя, завдяки простоті використання, маневровності та ціні, все ж на першому місці.

Наступний список пістолетів та револьверів складений у довільному порядку, але з урахуванням потужності, калібру, можливості кастомізації та ціні до $1000 в США. Адже більша потужність, більша кількість набоїв та більше варіантів для встановлення аксесуарів допоможуть якнайкраще підготуватися до самооборони.

Glock 17 Gen 5 MOS

Поняття «надійність Glock» придумали не просто так, і це саме та характеристика, яка цінується у зброї для самооборони.

Останнє покоління пістолетів Glock сумісне з коліматорним прицілом, має насічки на затворі-кожусі, підствольну планку для аксесуарів, отримала покращений спуск та магазин на 17 набоїв.

Якщо поєднати його надійність, безліч функцій та потужну післяпродажну підтримку, то Glock 17 стає майже занадто чудовим, щоб відмовитися від нього.

Springfield Echelon

Даний пістолет з’явився минулого року, і наробив немало шуму. Його навіть порівнюють з Glock 17, відмічаючи більш сучасний набір функцій. В серці пістолета – система Central Operating Group, яка дозволяє легко міняти рамки без необхідності придбання нового пістолета. Він також отримав інтерфейс Variable Interface System, який дозволяє встановити понад 30 моделей коліматорних прицілів.

Не обійшлося і без планки для аксесуарів, покращеного УСМ та магазину на 20 набоїв.

SIG Sauer P320 M17

Пістолет SIG Sauer P320 M17 – це про модульність, завдяки якій його можна налаштувати під будь-які потреби. Його магазин вміщує 21 набій, а нічні прицільні пристосування допоможуть навестись на ціль в сутінках. Іншими словами, якщо він підійшов армії США – підійте і вам.

Taurus 608

Очевидним мінусом револьверів є обмежена ємність барабану, але Taurus 608 вміщує аж 8 набоїв .357 Magnum. Рамка, барабан та ствол виготовлені з нержавіючої сталі для надійності, а гумові накладки на руківʼя доповнюють класичний вигляд і забезпечують чудовий контроль під час стрільби. Окрім цього, є регульований цілик та чіткий спусковий гачок, який забезпечує швидке повторне наведення на ціль.

Springfield Armory 1911 Ronin EMP

Старий-добрий M1911 також чудово підходить для самооборони, а ємність магазину вдалося збільшити до 10 набоїв завдяки використанню меншого калібру – 9 мм. Оптоволоконна мушка допоможе прицілитись в умовах недостатньої освітленості. Завдяки товстостінному стволу довжиною 4 дюйми пістолет забезпечить відмінну купчастість влучань.

Beretta 92 FS

Якщо військові та правоохоронці по всьому світу довіряють пістолету своє життя, ви також можете поставити свою останню гривню на те, що зможете довіряти йому і ви.

Говорячи про Beretta 92FS, завжди можна почути такі словосполучення, як «надзвичайна надійність» та «матчева точність». Це досягається завдяки відкритому затвору-кожуху, механізму запирання ствола хитною личинкою та точним допускам. Амбідекстральні та реверсивні органи керування роблять його ідеальною зброєю для самооборони і для шульги.

FN 509 Tactical

Даний пістолет приймав участь у тендері для поставки до армії США, тому має всі стандартні функції, яких потребує зброя для самооборони. Увагу було приділено кожному квадратному сантиметру. Від ствола з різьбою та планки для аксесуарів, до амбідекстральних органів керування, та низькопрофільної системи кріплення оптичного прицілу - компанія FN продумала все до дрібниць. А ще, його магазин вміщує 24 набої.

Walther PDP

Walther PDP – це ергономічний пістолет для самооборони, на який можна встановити коліматорний приціл та підствольні аксесуари. А новий УСМ Performance Duty Trigger надасть максимальної впевненості у своїх стрілецьких здібностях. Він підійте для будь-яких сценаріїв – від самооборони до змагань.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11304,2 Переглядів: 455 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 09.09.2024 18:49
    #
    - 1 +

    Чудовов! А тепер ще підкажіть, де пересічний горомадянин, не депутат, може їх купити. В Україні.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати