Брендон Еррера успішно завершив сагу про АК-50

| За кордоном | Автор: Web admin

Брендон Еррера зі своєю розробкоюБрендон Еррера зі своєю розробкою

Якщо ви цікавитесь зброєю більше 3 хвилин і не провели весь цей час під каменем, то, швидше за все, ви чули про Брендона Ерреру, також відомого, як «The AK Guy». Він вже багато років радує своїх глядачів розважальними відео, в яких неодмінно фігурує зброя, а нещодавно він ледь не виграв проміжні вибори до Конгресу.

Вісім років тому він вперше представив ідею про АК-50 і за цей час випустив на своєму каналі близько 50 відеороликів. Навіщо? Тому що йому так захотілося, і тому, що це Америка!

Хронологія саги про АК-50

2016 рік – оголошення про намір створити АК під набій .50 BMG
Травень 2017 року – перший випробувальний постріл з затвора зі стволом
Травень 2021 року – 8 пострілів з незавершеної гвинтівки АК-50 V2
Червень 2024 року – успішні випробування зібраної гвинтівки АК-50 V3
Серпень 2024 року – представлення готової гвинтівки АК-50

The FINISHED AK-50

Наскільки схожі між собою АК-50 та АК47?

Хоча гвинтівка АК-50 розроблена для стрільби з магазинів Barrett, насправді вона має чимало спільного зі своїм «молодшим братом». Наприклад, обидві мають газовідвідну систему з довгим ходом поршня, ідентичні затвори та затворні рами.

Вони мають схожі штамповані ствольні коробки, однакове пістолетне руківʼя та деталі групи управління вогнем, а також підпружинений фіксатор дульного пристрою.

Як йому це вдалося?

АК-50 - це результат крові, поту та сліз Брендона Еррери, адже протягом восьми років він невтомно працював з кількома зброярами та майстернями, смикаючи за ниточки і ховаючись за цегляними стінами, щоб випробовувати цього звіра у відносній безпеці. У нього були як перемоги, так і невдачі, але він ніколи не відступав.

Після перевірки ідеї Брендон залучив гігантів індустрії, компанію Titans Of CNC з Техасу, щоб вони виготовили всі деталі точно так, як потрібно для того, щоб втілити ідею АК-50 в життя!

The AK-50

Що далі?

Брендон заявив, що купчастість стрільби з АК-50 становить 1,2 МОА, що навіть краще, ніж у деяких конкурентів, які вже давно випускають гвинтівки під набій .50 BMG. Це були б вражаючі показники для серійної гвинтівки, створеної досвідченим виробником, тому АК-50 – це, без перебільшення, видатне досягнення Брендона.

Брендон Еррера зі своєю розробкоюБрендон Еррера зі своєю розробкою

Він пояснює таку вражаючу точність фіксованим стволом та ідеально припасованими бойовими упорами.

АК-50 вже навіть засвітилась у новій грі «Call of Duty: Modern Warfare III», хоч дозволу у Брендона розробники не питали, проте він не ображається. Далі її можна буде побачити у багатьох нових відеороликах на YouTube.

АК-50 у комп’ютерній грі «Call of Duty: Modern Warfare III».АК-50 у комп’ютерній грі «Call of Duty: Modern Warfare III».

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11297,2 Переглядів: 176 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати