На Прикарпатті поліція вилучила у палія пістолет

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

29 серпня вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що горить транспортний засіб «Volkswagen Transporter». На місце події виїхали поліцейські, які в подальшому встановили що пошкоджене авто використовувалось для волонтерської діяльності.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники управління Карного розшуку спільно зі співробітниками Івано-Франківського районного управління поліції та співробітниками СБУ в Івано-Франківській області встановили, що до вчинення злочину причетний 34-річний мешканець області.На місці подіїНа місці події

Правоохоронці з’ясували, що ще на початку серпня зловмисник в одному з Телеграм-каналів знайшов оголошення, де пропонували «підробіток» за підпал військових транспортних засобів. Фігурант погодився на пропозицію та почав підшукувати на території Івано-Франківська відповідні транспортні засоби.

Палій фіксував свої злочинні дії на відео, як доказ про виконане «завдання», а потім пересилав його «замовнику». За свою «роботу» отримав кошти у сумі понад 1000 доларів США.

Під час обшуку, у помешканні де тимчасово знаходився правопорушник, поліцейські вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності та пістолет з набоями.

Вилучені предметиВилучені предмети

Фігуранта затримано у процесуальному порядку. За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених за ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 194 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Йдеться про перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, умисне знищення або пошкодження майна, вчиненого шляхом підпалу та незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11297,2 Переглядів: 54 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати