Озброєний громадянин врятував жінку з дитиною від ґвалтівника

| За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Жіночі крики привернули увагу невідомого героя в окрузі Тейзвелл, Вірджинія. Озброєний пістолетом громадянин рушив назустріч неприємностям, наражаючи себе на небезпеку, щоб захистити життя незнайомки та її дитини. 

Зіткнувшись віч-на-віч з підозрюваним, який вже перебував у розшуку, між ними розгорнулося жорстоке протистояння.

За кілька хвилин до цього 30-річний нападник на ім’я Коді Дейлі силою намагався викрасти пікап, напавши на жінку-водія і залякуючи її дитину словами: «Я зґвалтую твою маму». Перш ніж огидна погроза або ще гірше сталося, пролунав голос відважного озброєного громадянина, який наказав нападнику негайно.

У відповідь нападник спрямував свою агресію на озброєного громадянина, накинувся на нього і повалив на землю, незважаючи на наявність вогнепальної зброї. Дейлі продовжував нападати на озброєного громадянина, який проявляв стриманість, вирішивши спробувати деескалувати ситуацію. Зрештою, Дейлі змусив озброєного громадянина вистрілити зі свого пістолета йому у груди.

Почувши постріл, правоохоронці, які перебували неподалік, відреагували і швидко прибули на місце події. Дейлі доставили до лікарні, де він перебуває у стабільному стані. У світлі спроби викрадення автомобіля, нападу і тероризування невинної дитини, влада міста і детективи вимагають висунути додаткові звинувачення проти Дейлі, включаючи викрадення, угон автомобіля та напад з побиттям.

Шериф Брайан Хіатт висловив подяку герою за його мужні дії: «Слава Богу, що знайшовся чоловік, який прийшов на допомогу потерпілій у важкий для неї час. Ми вдячні за його бажання заступитися за неї. Якби він не втрутився, все могло б закінчитись зовсім по-іншому».

Цей інцидент, як і багато інших, є яскравим прикладом того, наскільки важливо відповідально ставитися до володіння зброєю і яку роль вона відіграє у порятунку життя, коли перебуває в руках добрих людей.

Good Samaritan Shoots Man Attempting To Carjack Woman And Child

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11304,2 Переглядів: 3 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати