Дрібнокаліберний револьвер допоміг жінкам захиститись від ґвалтівника

| За кордоном | Автор: Web admin

Револьвер під набій .22 LRРевольвер під набій .22 LR

У м. Бейкер-Сіті, Орегон, 36-річний Брендон Калбертсон посеред ночі відкрив скляні двері в дім, в якому проживали Сідні Любберке та Луетта Голтц.

Жінки міцно спали, коли Калбертсон увійшов до їх спальні, шукаючи якусь Ребекку. Перелякані жінки сказали йому, що не мають жодного уявлення про те, хто він такий і які його наміри.

Калбертсон, який увійшов до будинку, попередньо знявши взуття і шкарпетки, стверджував, що був у ньому раніше – але жінки це категорично заперечували. Втомившись від розповідей незнайомця, Хольц дістала з тумбочки револьвер під набій .22 LR і наказала Калбертсону сидіти на ґанку, поки вони викликатимуть поліцію.

На жаль, поліція Бейкер-Сіті недоукомплектована і не здійснювала патрулювання з 2:00 до 7:00, тому жінкам довелося впоратися з ситуацією самотужки.

Тим часом напруга зростала, оскільки Калбертсон ставав дедалі більш збудженим, бурмотів щось собі під ніс та ігнорував команди Хольц. Його непокора спонукала жінку зробити два попереджувальні постріли, коли він відходив від будинку, відмовляючись виконувати її вказівки.

Калбертсон все ж втік, але жінки надали його детальний опис поліціянту, який помітив злочинця на сусідній заправці. Калбертсона швидко заарештували і звинуватили у проникненні на чужу територію. Також зʼясувалося, що він вчиняв сексуальне насилля, і забув відмітитись у відповідних органах. За нього було призначено заставу в розмірі всього $5 тис., і він повинен з'явитися в суді 1 жовтня.

Здійснювати попереджувальні постріли, як правило, не рекомендується, і, як доводить ця історія, це не допомогло вберегти контроль над ситуацією. Якщо злочинець намагається втекти, найкращим варіантом дій буде зібрати якомога більше інформації про нього, щоб надати її поліції, коли вона прибуде на місце.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11307,2 Переглядів: 8 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати