У Львівській області знайдено вбитими подружжя підприємців

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Львівській області оголосили план "Перехоплення" через жорстоке вбивство подружжя у власному будинку у Шептицькому районі.

4 жовтня, вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства. Окрім того, у житловому будинку поліцейські виявили тіло його 48-річної дружини – також без ознак життя, з травмами голови. Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства.

До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Триває спеціальна поліцейська операція.

За фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі.

Також розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11318,2 Переглядів: 34 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати