Нові гвинтівки важільної дії від Savage Arms

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Лінійка гвинтівок важільної дії від Savage Arms.Лінійка гвинтівок важільної дії від Savage Arms.

Компанія Savage Arms представила нову лінійку гвинтівок під назвою Revel, що знаменує повернення бренду на ринок важільних гвинтівок через більш ніж чверть століття після того, як їхня остання така мисливська гвинтівка, культова Model 99, була знята з виробництва.

Savage Arms RevelSavage Arms Revel

Гвинтівки побудовані на перевіреній часом конструкції та естетиці легендарної моделі Winchester Model 92. Лінійка Revel позиціонується як зручна та економна альтернатива для стрільби по мішенях, тренувань, розважальної стрільби, полювання на дрібну дичину, а також як перша гвинтівка для молоді, з якою можна навчитись основам безпечного поводження зі зброєю.

Модель Revel ClassicМодель Revel Classic

На сьогоднішній день лінійка Revel складається з двох моделей: базової Revel Classic, з прикладом і цівкою з турецького горіха, і Revel DLX («Deluxe»), з набагато більш досконалим, полегшеним і естетично привабливим комплектом фурнітури, виготовленим з того ж таки турецького горіха. Друга модель вирізняється рифленим руківʼям та гумовим затильником прикладу, який поглинає віддачу.

Модель Revel DLXМодель Revel DLX

Обидві моделі живляться з трубчастих магазинів на 12 набоїв .22 LR або 8 набоїв .22 Win Mag або ж .17 Hornady Magnum Rimfire. УСМ – одинарної дії, з зовнішнім курком та збільшеною скобою Генрі. Є запобіжник Crossbolt, два штифти для антабок та пристойні механічні прицільні пристосування.

Savage Arms RevelSavage Arms Revel

Крім того, обидві моделі можна легко розібрати на дві частини в польових умовах для полегшення і прискорення чищення та обслуговування, безпечного довготривалого зберігання або просто для зручного транспортування. Тому цю гвинтівку також можна віднести до категорії зброї для виживальників.

Savage Arms RevelSavage Arms Revel

Модель Revel Classic вже доступна за ціною $439, тоді як Revel DLX з'явиться на ринку взимку за ціною $539. Варіанти під набої .22 Win Mag та .17 Hornady Magnum Rimfire очікуються навесні наступного року.

The All-New Savage REVEL DLX Lever Action Rifle

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11335,2 Переглядів: 45 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати