Напад на поліцейського в Чикаго

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Напад на заправціНапад на заправці

Як відомо, в Чикаго дуже жорстке збройове законодавство. Отримати право на приховане носіння короткоствольної зброї простому смертному майже неможливо.

Цим і користуються різні кримінальні елементи. Нападаючи з нелегальною зброєю на беззахисних громадян, вони безкарно грабують і вбивають їх. Адже звичайним обивателям "міста вітрів" захистити себе нічим.

Кілька днів тому в Чикаго стався випадок, який остудить багато гарячих голів.

Поліцейський повертався зі служби і заїхав до заправки. У цю мить його спробувала пограбувати озброєна трійця.

Коп відреагував правильно. Він кинув на землю шланг, відійшов назад, щоб не опинитися в оточенні, і віддав найближчому озброєному грабіжникові гаманець з грошима та документами.

Після чого, він миттєво вихопив пістолета і застрелив злочинця. Ті грабіжники, що залишилися в живих, поквапливо ретирувалися, наразі їх розшукує поліція.

Як видно на відео, поліцейський носив повністю готовий до бою пістолет: заряджений і зведений. Навряд чи події розвивалися б таким чином, якби пістолет копа стояв на запобіжнику або мав пустий набійник...

На першому відео – не зовсім якісний запис з камери спостереження заправки, а на другому – комп'ютерне моделювання цієї подій.

Off duty officer shoots would be robber

Off-Duty sheriff guns down robbery suspect

Коментарів (4)

  • 17.02.2014 22:31
    #
    - 0 +

    Все правильно сделал.

    • 17.02.2014 23:14
      #
      - 1 +

      Все правильно!
      Но как обычно, потом кто то будет слезно ныть на камеры, что он поступил жестоко и не правильно, застрелив чьего то несчастного безработного мужа или брата или сына.. такие вот реалии.
      Совсем правильно было оставшихся двух грабителей повесить, как на старом добром диком западе :)
      и ни кто бы не ныл...

  • 18.02.2014 12:42
    #
    - 0 +

    Интересно, что бахнул он ему сразу в голову (согласно описанию). Цитируя классика "Никакого правила Миранды, никаких еще 3 попытки и ты будешь удален... Бум бл... прям в голову".

  • 18.02.2014 18:28
    #
    - 0 +

    имеет место групповое нападение, вооруженных лиц... какое правило миранды, он уже не на службе был)))))... технично и корректно, полицейский профи...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати