Озброєна американка вигнала з свого будинку чотирьох грабіжників

| Жінки та зброя, Кримінал | Автор: Олексій Семенович
По-русски

ЗловмисникиЗловмисники

Як повідомляє Douglas County Sentinel, власниця будинку у Вілла Ріка, штат Джорджия, отримала дзвінок від охоронної компанії о 10 ранку, коли вона була на роботі.

Вони сказали їй, що хтось намагався увірватися в її будинок, але поліція Вілла Ріка, яка відреагувала на сигнал тривоги, вирішила, що будинок в безпеці і вважала, що тривога настрашила потенційних зловмисників.

Але жінка таки поїхала додому, щоб вивчити можливий збиток. Поки вона була в дорозі, з охоронної компанії їй зателефонували знову і повідомили, що була друга спроба, але на цей раз власниця прибула раніше поліції. Перевіряючи зовнішній вигляд будинку, вона помітила чоловіка серед дерев на краю її заднього двору. Як виявилося, він сторожував, а в будинку були ще троє.

І коли грабіжники вийшли, один з них був озброєний пістолетом, який він вкрав в будинку. Жінка витягнула свій пістолет. "Постраждала була затиснута між підозрюваними, що виходили з будинку, і тим, що ховався серед дерев", повідомляє поліція Вілла Ріка. "З переляку вона тричі вистрілила у підозрюваного з пістолетом і втекла". Вона не влучила. WSBTV Channel 2 повідомляє, що підозрюваний з викраденим пістолетом побіг назад у будинок, а два його спільника вибігли через передні двері.

Хоча четверо чоловіків розбіглися, усі вони були пізніше затримані. Підозрювані були визначені як Тревіс Кліфорд Гулсбі, 19, Джозеф Брейді Кук, 19, Остін Вейн Пріст, 17, і Тоні Чейз МакГвайр, 17. У відділку поліції сказали, що трьом з підлітків - Гулсбі, Прісту і МакГвайрові - були пред'явлені звинувачення у "крадіжці зі зломом і зберіганні вогнепальної зброї при вчиненні злочинів", а Кук був звинувачений у крадіжці зі зломом, оскільки не було ніяких доказів того, що він мав вогнепальну зброєю під час цього злочину.

Принаймні один з пістолетів був узятий з будинку. Інший впав, коли один з грабіжників тікав, і не має стосунку до власниці будинку, а останній, згідно заяви поліції, є "реплікою вогнепальної зброї". Ніяких звинувачень проти власниці будинку висунуто не було.

1,0 1 -1 4
Коментарів (5)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати