Група озброєних фермерів з Невади перемогла уряд у земельній суперечці

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Група озброєних фермерів з Невади перемогла уряд у земельному споріГрупа озброєних фермерів з Невади перемогла уряд у земельному спорі

Фермер Клайв Банді припинив платити за випас худоби на федеральній землі. У відповідь влада відправила загін рейнджерів конфіскувати його стадо.

Але не встигли представники закону поставити корів на марш, як до пасовища стали підтягуватися місцеві жителі зі зброєю в руках.

Історія протистояння почалася у 1993 році. В Неваді держава володіє і управляє великими ділянками земель. Тоді Банді відмовився платити $ 1.35 за пару голів рогатої худоби для випасання на державних землях.

Влада стала посилати фермеру судові накази прибрати худобу, а також в бюро стверджують, що Банді заборгував їм майже $ 1 мільйон.

Справа набула широкого розголосу і Банді здобув схвалення безлічі людей. Більше тисячі озброєних мітингувальників, щоб підтримати його в тривалому та наростальному протистоянні, розбили табір навколо ранчо фермера.

Коли ж рейнджери прибули за стадом, то натрапили на цілий частокіл стволів, і задля безпеки загону довелося відступити.

«Враховуючи особливість цієї ситуації та проконсультувавшись із силами правопорядку, ми вирішили припинити операцію, яка могла б загрожувати життю співробітників і населення», – сказав директор Бюро з управління земельними ресурсами США Ніл Кронз.

Протестувальники зустріли ці слова оплесками. Фермеру повернули 300 голів великої рогатої худоби, і натовп почав розходитися.

1,0 1 -1 11
Коментарів (13)

  • 20.04.2014 11:49
    #
    - 20 +

    И кто ещё скажет что ружие это плохо?Наличие оружия у людей заставляет правительства считаться со своим населением и уважать его.А наши власти какими бы "народными" себя ни позиционировали - боятся своего народа до дрожи в коленях,т.к. понимают,если народ будет иметь оружие - беспредельничать больше не выйдет.

  • 20.04.2014 12:07
    #
    - 11 +

    ще одне підтвердження вислову: "добрим словом і пістолетом можна добитися більше, ніж просто добрим словом".

  • 20.04.2014 12:11
    #
    - 13 +

    времена меняются, один мой знакомый из органов занимающий не малое положение был категорически против оружия у населения, но после сказал: "я надеюсь что закон про оружие и боеприпасы примут, это решит многие проблемы, и спасет множество жизней, народ доказал, что он законопослушный, даже когда происходило свержение тирана!" и если бы у нас был закон об оружии 23 года назад, майдан бы никогда не случился. Ни один политик не рискнул бы довести людей до подобного!

  • 20.04.2014 13:35
    #
    - 2 +

    Ага, добрым словом и револьвером, таки можно сделать больше )))

  • 20.04.2014 15:36
    #
    - 5 +

    І це в США,де несплата податків -один із найбільших злочинів.Демократія по американськи,де завжди може бути компроміс,і де дійсно, людське життя - найбільша цінність.

  • 20.04.2014 15:56
    #
    - 1 +

    найголовніше озброєна демократія)

  • 20.04.2014 22:40
    #
    - 1 +

    Перфект!

  • 21.04.2014 00:46
    #
    - 4 +

    Ось це дійсно свобода! В такій країні люди відчувають що вони не лише електорат в політиці.
    Треба боротись за право володіння! Уже потрібні мітинги. Потрібно готувати тих людей які зазомбовані і бояться зброї до того, що зброя у народа - це елемент свободи без якого ніяк.

    Доречі, що там із законом, ніхто не в курсі?

  • 22.04.2014 11:04
    #
    - -3 +

    все так восторженно рукоплещут, что аж зашибись. может я не правильно понял новость? человек нарушил закон, его пришли наказать, собралась масса людей с оружием - его оставили в покое. я понял всё правильно?
    а чему мы радуемся? тому, что это еще один пример на "долбанную мельницу" противников оружия? адаптировать его для наших реалий -какашки вопрос: вы(банк, магазин и т.д.) дали в долг(кредит или что-то подобное), а потом хрен его получите обратно - у человека есть оружие и ничего вы не сделаете.
    таким образом можно кому-то создать "общество не отдачи кредита", набрать денег и потом сообща защищаться от приставов, банков и прочих!
    не те новости вы выкладываете. я сторонник легального оружия и нормальных законов на эту тему! но данная новость - ой как не однозначно!

    • 22.04.2014 13:39
      #
      - 0 +

      а можно не молча минусовать, а пояснить? ;) может я что-то не правильно понял и осознаю ошибку...

      • 22.04.2014 16:19
        #
        - 5 +

        Данная статья это укороченная заметка. Гугл Вам в помощь. Найдете и журналистские расследования и истинные причины гонений на фермера, что он отстаивал не право не платить налоги, а возможность пасти скот традиционно, а не смотреть через забор на китайскую электростанцию, а коровкам вместо травы подсовывать ГМОшный комбикорм.

  • 12.01.2016 11:30
    #
    - 0 +

    "Пуля многое меняет в голове. Даже если попадает в задницу"
    Автор "доброго слова и револьвера".....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати