Батько вчинив самосуд над вбивцею своїх дітей

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски In English

Девід БарахасДевід Барахас

У Х’юстоні (штат Техас) стане перед судом 31-річний Девід Барахас, якого цього тижня було звинувачено у вбивстві 20-річного Хосе Банди.

Ця історія зчинила сильний резонанс в американському суспільстві. Багато хто підтримує Барахаса та вимагає, щоб його було повністю виправдано.

Увечері 7-го грудня 2012 року Девід з дружиною та чотирма дітьми повертався додому. Їх пікап заглух. Барахас з двома синами – 12-річним Девідом-молодшим та 11-річним Калебом – вирішили доштовхати автомобіль до будинку. Місіс Барахас з двома молодшими дітьми залишилася в машині.

Їм залишалося подолати всього лише кілька метрів, як раптом на дорозі з’явився Chevy Malibu. Автомобіль рухався з великою швидкістю. Його водій не звернув уваги ні на дорожні знаки, які попереджали про пішоходів, ні на включену «аварійку» пікапа. Chevy Malibu збив синів Барахаса і тільки після цього зупинився, проїхавши ще кілька десятків метрів. Девід-молодший помер на місці. Калеб отримав несумісні з життям травми. Хлопчик помер пізніше у лікарні.

Коли поліцейські приїхали на місце події, то знайшли за кермом Chevy Malibu вже мертвого Хосе Банду. Хтось майже впритул вистрілив йому в голову. В салоні машини був стійкий запах алкоголю. При розтині виявилося, що Банда сів за кермо вщент п’яним. Ось чому він не помітив ні дорожніх знаків, ні дітей, що штовхали пікап.

Девіда Барахаса відразу запідозрили у вбивстві Хосе, але він відмовився давати свідчення. Поліція досі не знайшла знаряддя вбивства. Під час обшуку в будинку Барахаса були знайдені пістолетні патрони і кобура. Власне пістолета так і не знайшли.

Обвинувачення проти Девіда ґрунтуються на побічних доказах. Є мотив для вбивства – на очах Барахаса п’яний водій збив двох його синів. За свідченнями сусідів, Девід на кілька хвилин заходив до будинка, потім повернувся, тримаючи щось у руці і підійшов до Chevy Malibu зі сторони водія.

Барахас і досі мовчить. Від послуг адвоката він відмовився. Суддя погодився випустити Девіда під заставу в розмірі 450 тисяч доларів, але сім’я Барахаса немає таких грошей. Тутешні мешканці добре знали синів Девіда (хлопчики були вболівальниками футбольного клубу Houston Texans) і зараз намагаються підтримати місіс Барахас. Люди готують колективне прохання на звільнення її чоловіка.

А ось родичі Хосе Банди наполягають на справедливості. Їх думку висловила тітка вбитого Джані Телес: «Мій небіж скоїв це ненавмисно. Це нещасний випадок. Хосе ж застрелили свідомо. Хто б не вчинив це вбивство – він має понести покарання. Мій небіж заслуговує на справедливість!»

1,0 1 -1 4
Коментарів (16)

  • 13.02.2013 23:36
    #
    - 3 +

    А главное, теперь у ряда употребляющих перед поездкой, что-то шевельнется внутри: "а вдруг и меня...того"

  • 14.02.2013 00:20
    #
    - 3 +

    По совести прав, по закону - самосуд. Но думаю много не должны дать.

  • 14.02.2013 00:23
    #
    - 1 +

    Игрой в несознанку - усложняет себе жизнь. Лучше бы спрыгивал на невменяемость и состояние аффекта. А так завалил сознательно выходит ибо сразу же позаботился о сокрытии улик... Довольно глупо.

    • 14.02.2013 09:15
      #
      - 3 +

      А помоему вполне нормальная реакция отца на убийство своих детей. То что сделал Дэвид Барахас - это нормально. Просто своим поступком он покусился на право государства наказывать, за это его и посадят.

      • 14.02.2013 10:36
        #
        - 0 +

        Тут речь уже не о самом поступке (насчет которого относительное единодушие), а о последствиях его.

  • 14.02.2013 11:09
    #
    - 2 +

    "Их мнение озвучила тетя убитого Джани Телес: «Мой племянник совершил это ненамеренно. Имел место несчастный случай. Хосе же застрелили сознательно. Кто бы не совершил это убийство, он должен понести наказание. Мой племянник заслуживает справедливости!»
    Т.е. это ушлёпок напившись СЛУЧАЙНО оказался за рулём уже едущего на большой скорости автомобиля? Эта дура хоть пыталась думать, какую хрень несёт? Что она понимает под словом "справедливость"?
    Я бы не в голову этому дебилу выстрелил, а в пах, чтобы дольше мучился.
    Жаль мужика, может он и прав, т.к. улики только косвенные, прямых нет.

  • 14.02.2013 12:28
    #
    - 3 +

    Все правильно зробив.

  • 14.02.2013 15:40
    #
    - 0 +

    А кулю чи гільзу теж не знайшли, як і пістолет? Чи просто кулю не можуть ідентифікувати?
    Як не можуть, то й добре.
    Сподіваюсь дадуть йому не багато, а сусіди будуть спокутувати свою язикатість передачами до тюрми.

  • 14.02.2013 17:44
    #
    - 0 +

    Все правильно зробив. Гасити відморозків на місці.

  • 15.02.2013 11:06
    #
    - 0 +

    Поступок этого мужика вызывает уважение. Даже в критической ситуации (на глазах погибли дети) мог спокойно оценить ситуацию, пойти домой взять пистолет, убить ублюдка, и спрятать оружие.

  • 21.02.2013 16:16
    #
    - 2 +

    По мнению этой тёти Дэвид Барахас виноват,а Хосе Банда совершил это ненамеренно (сел пьяный за руль). Имел место несчастный случай(убийство двоих детей).С такими выводами можно смело одеть такую тётю в судейскую мантию и она может работать в Печерском районном суде.

  • 12.12.2013 15:39
    #
    - 0 +

    Правильно поступил, такое быдло не должно жить в человеческом обществе.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати