Помпова гвинтівка AR-15

| Незвичайна та спеціальна зброя, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Troy Sporting RifleTroy Sporting Rifle

Так, ви правильно прочитали, компанія Troy Defense, яка є підрозділом Troy Industries, представила не помпову рушницю, а помпову спортивну гвинтівку Troy Sporting Rifle.

Розробники виготовили нову гвинтівку на платформі всесвітньо відомої AR-15 та приписують її до категорії напівавтоматичних.

Гвинтівка призначена для спорту і оборони та рекомендована до продажу в тих американських штатах, де є певні обмеження на право володіння напівавтоматичними гвинтівками.

Troy Sporting RifleTroy Sporting Rifle

Troy Sporting Rifle розрахована під набої калібром .223 (5.56мм). Рушницю оснащено стволом завдовжки 406 мм з кроком нарізу 178 мм та мелонітним покриттям (рідкісний мінерал, телурид нікелю з групи мелоніта).

На цівці Alpha-style розташована монтажна планка, яка проходить по всій верхній частині зброї. Гвинтівку оснащено прицілом M4 BattleSights зі складаною мушкою і ціликом, складаним вліво 5-позиційним прикладом та 10-зарядним магазином.

Верхню і нижню частину ствольної коробки виготовляють на станку з ЧПУ. Обидві частини ствольної коробки проходять анодування. Загальна вага помпової рушниці становить 2,7 кг, загальна довжина 920 мм.

Початок продажів та ціна на цю нову гвинтівку поки невідомі.

TROY PAR Review

1,0 1 -1 5
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати