Подружжя дало відсіч злочинцям, котрі спробували вдертися до їхнього будинку

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Подружжя дало відсіч злочинцям, котрі спробували вдертися до їхнього будинкуПодружжя дало відсіч злочинцям, котрі спробували вдертися до їхнього будинку

Було це у Сент-Луїсі. Зі слів поліцейських, 17-річна дівчина вийшла з дому і підійшла до свого автомобіля, щоб забрати деякі речі.

Її схопили двоє невідомих у масках зі зброєю і, прикриваючись нею, спробували увійти в будинок.

Батько дівчини, коли побачив у вікно, що коїться, дістав свою зброю і вистрілив кілька разів по зловмисникам, завдавши їм кілька поранень. Мати дівчини також застосувала зброю, проте, на жаль, нікого не зачепила.

Один із злочинців, якого звали Террелл Джонсон, помер відразу у вітальні. Більшість куль поцілило саме в нього, але другому злочинцеві, Кортезу МакКлінтону теж дісталося. Йому вдалося втекти, а пізніше він дістався до лікарні з пораненнями в груди та в сідниці.

Подружжя дало відсіч злочинцям, котрі спробували вдертися до їхнього будинкуПодружжя дало відсіч злочинцям, котрі спробували вдертися до їхнього будинку

МакКлінтона обвинуватили у спробі вбивства другого ступеня, викраденні, поломі й злочинних діях. Сума застави – $ 1 млн.

До слова, у травні 2010 року МакКлінтону вже ставили звинувачення у вбивстві. Він застрелив 28-річного Брайана Ріда, котрий сидів з приятелем в автомобілі.

Але в січні 2013 року, через 3 роки очікування суду, його випустили – свідки відмовилися давати свідчення, обвинувачення були зняті. А в штаті Міссурі він мав судимості за зберігання та розповсюдження наркотиків.

Триває розслідування.

1,0 1 -1 3
Коментарів (5)

  • 13.06.2014 17:35
    #
    - 11 +

    Да уж.. 2 поправка, она как самый "гуманный суд".
    Быстра и скора на расправу!

    • 13.06.2014 19:15
      #
      - 5 +

      Не только быстра и скора на расправу, но и справедлива.

  • 14.06.2014 00:05
    #
    - 3 +

    Я конечно политкорректен, но когда в машине латинос и нигер, то за рулем полицейский)))

  • 14.06.2014 01:22
    #
    - 3 +

    Розкажіть цій сім"ї що зброя це погано. Не вірю я вже в те що в Україні буде нормальний закон про зброю. Дуже шкода.

  • 14.06.2014 23:50
    #
    - 1 +

    Представил подобную ситуацию у нас. Бандюки проникли в дом, прикрываясь дитёнком, родители кого-то ранили, кого-то убили, а судят преступника, а не хозяев дома... Фантастика.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати