Росія припинила поставки в США автоматів Калашникова

| Політики та зброя, Військова зброя та техніка | Автор: Web admin
По-русски

Росія припинила поставки в США автоматів КалашниковаРосія припинила поставки в США автоматів Калашникова

Російське підприємство ВАТ Концерн Калашникова і компанія Russian Weapon Company заморозили контракт на поставку стрілецької зброї до Сполучених Штатів Америки.

Про це заявив заступник гендиректора Рособоронекспорту Ігор Севастьянов, в середу, 13 серпня.

При цьому він зазначив, що юридично контракт не розірвано і ліцензія на виробництво спортивно-мисливської зброї американським компаніям не видавалася. Севастьянов підкреслив, що в США є завод з випуску автомата Калашникова, але він працює з болгарською ліцензію. За його словами, Росія поки не розглядає це як контрафакт, але випадок є предметом юридичного розгляду.

Заступник глави Рособоронекспорту також підтвердив, що раніше за кордоном, зокрема у Великобританії, закуповувалися одиничні екземпляри снайперських гвинтівок, але зараз ці поставки зведені до нуля. "Зараз нічого не відбувається", - сказав Севастьянов.

В 2014 році концерн Калашников підписав з RWC контракт, згідно з яким він міг постачати в США і Канаду до 200 тисяч одиниць зброї щорічно. Однак у липні російський концерн підпав під третій етап санкцій США.

Американська влада готова ввести додаткові санкції проти Росії у зв'язку із ситуацією в Україні і можливою операцією з Іраном.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 13.08.2014 18:17
    #
    - 5 +

    правильно. нєфіг продавати проклятим піндосам автомати за бакси - краще віддавати їх бесплатно відмороженій шушері в україні :)

    бізнес по російски :)))

  • 14.08.2014 03:24
    #
    - 2 +

    Все теперь американцам никуда - пропадут без калашей! )))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати