Вибір кращої поясної кобури для прихованого носіння

| Аксесуари , Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Вибір кращої поясної кобури для прихованого носінняВибір кращої поясної кобури для прихованого носіння

У цьому рейтингу представлена вісімка кращих варіантів кобури, що кріпляться до внутрішньої сторони штанів.

Всі вони виготовлені спеціально для пістолета Glock 26, але більшість з них підійде і для інших популярних моделей, що представлені на ринку.

Приховане носіння означає, що ваш пістолет не мають бачити сторонні люди. Часом це буває досить складно, але якщо підібрати правильну кобуру – ви не відчуватимете дискомфорту.

Кобура повинна підходити до будь-якого типу одягу, надійно закріплюватися на ремені і не теліпатися. Вона також повинна щільно притискатися до тіла, щоб одяг не відстовбурчувався і не виказував вас.

Кращим вибором у такому випадку буде кобура, що кріпиться до внутрішньої сторони штанів. Зазвичай така кобура має перший рівень утримання, що дозволяє вихоплювати і ховати пістолет однією рукою.

Також кобура повинна бути комфортною, цього можна досягти завдяки таким матеріалам, як кайдекс та шкіра. До того ж, кобура з такого матеріалу не деформується при вихоплюванні зброї, і її легко сховати назад. Найголовніше - не носити занадто вузькі штани.

Blackhawk Inside-the-Pants w/Clip

Blackhawk Inside-the-Pants wClipBlackhawk Inside-the-Pants wClip

Ця кобура виконана в класичному стилі зі шкіри преміум-класу. Її видовжена конструкція захистить ваше тіло від гострих деталей пістолета, а зброю – від поту. Кліпса виготовлена зі сталі, і надійно закріплює кобуру на поясі.

MSRP: $ 65.

Crossbreed SuperTuck Deluxe 

Crossbreed SuperTuck DeluxeCrossbreed SuperTuck Deluxe

Гібридна кобура, яку випускають у трьох варіантах шкіряної підкладки - чорна бича шкіра, кінська шкіра або видублена бича шкіра. Основа зроблена з кайдекса. На кобурі є дві кліпси, які надійно закріплюють її на ремені і розподіляють вагу пістолета. З часом, завдяки шкіряній підкладці, кобура обхопить стегно, і стане ще зручнішою. До того ж, у неї можна регулювати кут нахилу і глибину посадки.

MSRP: $ 70.

Desantis Scorpion II 

Desantis Scorpion IIDesantis Scorpion II

Цю модель виконано за технологією точного лиття з кайдексу, і оснащено регульованою кліпсою. Вигин кобури розрахований на носіння в позиції сидячи.

MSRP: $ 65.99.

Galco DoubleTime 

Galco Double TimeGalco Double Time

Модель 2 в 1. Вона легко трансформується у класичну поясну кобуру. Кобура зроблена з кайдекса. Вона компактна і дуже зручна, а також має змінний рівень утримання, залежно від ваших вимог.

MSRP: $ 73.

Kinetic Concealment IWB 

Kinetic Concealment IWBKinetic Concealment IWB

Ще одна гібридна модель, але крім кайдекса і шкіри, тут використовується ще й неопрен: матеріал, з якого виготовляють гідрокостюми. У спеку це найкращий вибір. Болти з плоскою голівкою були вибрані не випадково, адже ця кобура має 9-позиційне регулювання нахилу та 2-позиційне регулювання глибини посадки і змінний рівень утримання.

MSRP: $ 76.

Peters Custom Hold Fast 

Peters Custom Hold FastPeters Custom Hold Fast

У цієї кобури незвичайні стабілізуючі кріплення на розмичних петлях, що розташовані з боків. Сама кобура дуже плоска й непомітна під одягом. Одна з небагатьох моделей, що може вмістити пістолет з ліхтариком.

MSRP: $ 55.

Stealthgear Onyx 

Stealthgear OnyxStealthgear Onyx

Основа цієї інноваційної кобури зроблена з матеріалу під назвою 3D Polyester VentMesh, який вбирає піт зі шкіри. Два типи чарункуватої піни розміщені так, щоб мінімізувати опуклість пістолета і розподілити вагу по всій основі кобури. А високотехнологічний нейлон, що розташований в тому місці, де пістолет притискається до основи кобури, стійкий до абразивного спрацювання.

MSRP: $ 99.

Wright Leather Works Master Series Cobra Hybrid 

Wright Leather Works Master Series Cobra HybridWright Leather Works Master Series Cobra Hybrid

Ще одна модель 2 в 1, повністю виготовлена зі шкіри. Кобура зроблена з двошарової ламінованої шкіри з отворами під ремінь. Але можна прикріпити і петлі, і кліпси. На вибір пропонується моделі у п’ятьох барвах.

MSRP: $ 184.

1,0 1 -1 2
Коментарів (8)

  • 21.08.2014 09:23
    #
    - 0 +

    Є над чим задуматись! Що ж його вибрати, треба брати для, так сказать, холодних тренувань :)))

  • 21.08.2014 12:12
    #
    - 1 +

    У Меня Израэльская "FrontLine' . Кожа. Ручная робота. Номерная. Тоже подходит по всем требованиям ...хотя и с петлями под ремень. Совершенно не от_топыревает одежду. Брал в Тель-а-виве ... около 65 $

  • 21.08.2014 14:22
    #
    - 0 +

    Оно, конечно, нравится. Но вот юзаю BH_1018, и учитывая цену в 65 грн...

  • 22.08.2014 22:45
    #
    - 0 +

    У Влада Борисыча в отличном обзоре о скрытом ношении есть обзор кобур примерно на 38:20. Он мне очнь понравился.
    www.youtube.com

  • Проблема только в том, что нечего в ней носить... :(

  • 26.08.2014 14:53
    #
    - 0 +

    жаль что рассмотрен один вариант оружия, прийдется шить самому


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати