Парасолька стала причиною справжньої бойової тривоги

| Силові структури, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Викладач Білл Крейг здається загону спецпризначенців, деякі члени якого одягненого в шортиВикладач Білл Крейг здається загону спецпризначенців, деякі члени якого одягненого в шорти

В США минулого тижня до офісу шерифа округу Сан Дієго надійшов дзвінок про озброєного гвинтівкою чоловіка, який крокував по університетському кампусу.

Через систему оповіщення поліція наказала всім присутнім на кампусі, а це приблизно 400 осіб, забарикадуватися в приміщеннях і не виходити на вулицю.

Ця система поєднує в собі розсилку повідомлень, електронних листів та дзвінків всім студентам і співробітникам університету, а це майже 10 тисяч осіб.

Ситуація вирішилася через півгодини. Загін спецпризначенців затримав підозрюваного, ним виявився Білл Крейг викладач цього університету, який ніс в руках парасольку.

Ймовірно, хтось побачив лисого чоловіка з великим чорним предметом і викликав поліцію. В результаті, викладачу довелося здатися в руки правосуддя.

Пізніше Крейга, звичайно ж, відпустили, і викладач навіть пожартував з цього приводу в соцмережах: «Я не часто ношу зонт на роботу. Бо через нього мене можуть заковувати в наручники».

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • Интересно,как бы отреагировали наши силовики на подобное заявление?

    • 29.08.2014 10:53
      #
      - 2 +

      они бы вообще не приехала)))

      • 29.08.2014 11:47
        #
        - 6 +

        они бы вместо рассылки сообщений сами бы забаррикадировались!

  • 29.08.2014 23:00
    #
    - 0 +

    я так понимаю на фото слева - полиция спокойно проверяет подозреваемого. а справа что за клоуны испугано целятся по все стороны? местная самооборона?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати