Грабіжник з муляжем пістолета наразився на господаря магазина зі справжньою зброєю

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Грабіжник з муляжем пістолета наразився на господаря магазина зі справжньою зброєюГрабіжник з муляжем пістолета наразився на господаря магазина зі справжньою зброєю

У місті Спрінгфілд, штат Массачусетс, сталася невдала спроба збройного пограбування.

О 10:20 вечора в поліцію надійшов виклик від власника магазину, до якого вдерся 20-річний озброєний відморозок Фернель Пельзер.

«Не рухатися» – кричав грабіжник продавцеві, розмахуючи перед ним пістолетом.

Почалася нетривала боротьба, під час якої виявилося, що у власника є ліцензія на носіння зброї. Сам собою цей документ нічим би не вплинув на розвиток подій, а от націлений на Пельзера пістолет зробив свою справу.

Виявилося, що навіть зброя у злочинця не справжня. Господар магазину тримав його під прицілом до самого прибуття поліції. До речі, не зважаючи на «іграшковий» пістолет, хлопцю загрожує покарання саме за «збройне пограбування».

Цей інцидент завершився так, як і більшість схожих випадків. Як правило, при використанні зброї для самозахисту справа обходиться навіть без пострілів. З цієї ж причини більшість таких випадків не потрапляють до офіційної статистики, в котрій фіксують лише випадки зі стріляниною, пораненнями та вбивствами.

А потім такими «безсторонніми цифрами» годують домогосподарок, що підтримують антизбройове лобі.

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати