Однозарядна снайперська гвинтівка Ludis

| Гвинтівки, Спортивна стрільба, Полювання | Автор: Web admin
По-русски

Однозарядна гвинтівка Ludis від французької компанії PGM PrecisionОднозарядна гвинтівка Ludis від французької компанії PGM Precision

Гвинтівка Ludis від французької компанії PGM Precision – це модульна зброя, що сумісна із різними варіантами стволів.

Стволи відрізняються між собою, як калібром – від 6 мм, до .308, так і довжиною –
від 41 см, до 71 см.

Стволи відрізняються між собою, як калібром – від 6 мм, до .308, так і довжиною – від 41 см, до 71 см.Стволи відрізняються між собою, як калібром – від 6 мм, до .308, так і довжиною – від 41 см, до 71 см.

Щоб змінити ствол використовується спеціальний шестигранний ключ, котрий заховано у подушці підщочника на прикладі. Встановити ствол можна за 30 секунд.

Також гвинтівку можна швидко настроїти під індивідуальні анатомічні особливості стрільця.

Ударно спускний механізм – двоступеневий, зусилля на спуск регулюється у межах
від 0,5 до 1,5 кг.

Також гвинтівку можна швидко настроїти під індивідуальні анатомічні особливості стрільця.Також гвинтівку можна швидко настроїти під індивідуальні анатомічні особливості стрільця.

На гвинтівці Ludis немає цілика з мушкою. Для установки різних прицільних та оптичних приладів, у верхню частину ствольної коробки вмонтована планка Пікатіні.

Як можна побачити на запропонованому нижче відео, однозарядна снайперська гвинтівка Ludis добре вправляється з відбоєм від пострілу.

PGM Ludis - Recoil ?

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • Меняешь ствол и... добро пожаловать на перепристрелку оптики.
    Мой ИМХО - платформа AR более прогрессивна. Меняешь один аппер на другой с уже установленным на нём пристрелянным прицелом - и сразу можешь стрелять.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати