У штаті Колорадо будуть боротися за право на самооборону для прихильників марихуани

| Законодавство, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

У штаті Колорадо будуть боротися за право на самооборону для прихильників марихуаниУ штаті Колорадо будуть боротися за право на самооборону для прихильників марихуани

У Колорадо група Guns for Everyone розпочала кампанію за рівні права на зброю для всіх і планує змінити федеральний закон, що забороняє мати при собі і марихуану, і зброю одночасно.

Варто зазначити, що в цьому штаті вже порушили федеральний закон, коли торік легалізували використання марихуани, не тільки для медичних, а й для рекреаційних потреб.

«Ми хочемо зробити те ж саме – порушити федеральний закон і надати всім мешканцям Колорадо право на самооборону з вогнепальною зброєю. Річ не в марихуані – ми боремося за рівні права на зброю для всіх» – каже Едгар Ентілліон, засновник групи Guns for Everyone.

У групі Guns for Everyone заявляють, що через федеральний закон, прихильники марихуани позбавлені права на самооборону. Група не вимагає, щоб тим, хто перебуває під впливом марихуани, дозволили носити зброю. «Ми лише хочемо дати студентам можливість захиститися, не страхаючись сісти у в'язницю за це» – пояснив Ентілліон.

У 2011 році ATF оприлюднила лист, в якому сказано, що не можна одночасно мати при собі зброю та курити марихуану. Адже ATF не визнає цей наркотик лікувальним засобом. Ентілліон каже, що їм потрібно зібрати 86 100 підписів, для того щоб ініціювати голосування з приводу цього питання.

«Ми хочемо помирити обидві групи – власників зброї та шанувальників марихуани. Адже, правду кажучи, вони не дуже люблять один одного, і більшість шанувальників марихуани зневажає зброю.

Коментарів (1)

  • 05.01.2015 20:20
    #
    - 0 +

    А чому тоді не дозволити вже таскати зброю прихильникам коксу, та героїну? Ааа забувся, вони вже її і так з собою носять! ))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати