Бжезінський закликав США надати Україні зброю: стримування без сили не має сенсу

| Політики та зброя, Військова зброя та техніка | Автор: Web admin
По-русски

Бжезінський закликав США надати Україні зброю: стримування без сили не має сенсуБжезінський закликав США надати Україні зброю: стримування без сили не має сенсу

США мають відкрити Україні доступ до захисного озброєння.

Про це у середу під час слухань у Сенатському комітеті у справах збройних сил заявив політичний експерт Збігнєв Бжезінський, колишній радник президента США з національної безпеки.

За словами Бжезінського, відмова адміністрації Барака Обами надати Україні озброєння, попри тиск і демократів, і республіканців, "лише посилює наміри Росії посилювати напругу".

0e8f1011-0873-4397-a325-1418c5542a0d

"В Європі Путін грає із вогнем, фінансує та озброює локальне повстання", – заявив Бжезінський.

"Одного дня він займе Ригу та Таллінн, і для цього йому вистачить лише дня. Будемо говорити, що це жахливо, шокуюче і обурююче, але так і не зможемо нічого з цим вдіяти, без ризику розв'язання ядерної війни" – наголосив Бжезинський.

"Ми повинні примусити Путіна думати, перш ніж іти на конфлікт. Стримування не має сенсу, якщо за ним не стоїть сила... Тому я рекомендую те, що рекомендую", – зазначив експерт.

Бжезінський наголосив, що вже найближчим часом "США мають показати Путіну, що ми працюватимемо над тим, щоб його військова операція обходилась йому якомога дорожче".

1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 23.01.2015 11:04
    #
    - 1 +

    Европейцы ешё не поняли, что мы в очередной раз сдерживаем орду, защищая и себя и их. Бжезинский, наш бывший враг по совку, понимает всё очень хорошо и потому бьет в колокол.

    Но проблема, к сожалению, не только в оружие. Главная проблема в командование и в барыге главнокомандующем. Если бы давая нам оружие, они внедрили бы ещё и наблюдателей... влияющих на способы и условия применения этого (и не только) оружия. Было бы замечательно. В противном случае, думаю, имбицил Моторола, проведёт блистательную спец операцию и дары союзников окажутся у "героических ополченцев".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати