МВС завершило набір інструкторів для нової патрульної служби

| Силові структури, Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

МВС завершило набір інструкторів для нової патрульної службиМВС завершило набір інструкторів для нової патрульної служби

Міністерство внутрішніх справ завершило відбір інструкторів для нової патрульної служби. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе.

«Ми набрали приблизно 120 інструкторів. Більшість з них – викладачі з приватних українських вузів та експерти».

За її словами, українські викладачі навчатимуть студентів теорії (права людини, боротьба з корупцією, запобігання злочинів), а американські фахівці – тактичної підготовки.

«Тактична підготовка – як застосовувати силу, як затримувати правопорушника, як зупиняти машину, як захистити себе і людей. Застосування сили має бути останнім варіантом. Є також інші інструменти впливу, починаючи з інтонації, структурування пропозицій і використання так званої м'якої сили», – додав чиновник.

Згуладззе додала, що першу групу бажаючих почнуть тренувати в середині березня. Навчання триватиме приблизно три місяці, з 9.00 до 18.00. Заявки на навчання подали більше 30 тис. чоловік.

Нагадаємо, нова патрульна служба повинна почати працювати в Україні в червні і повністю замінити ДАІ та деякі інші міліцейські служби. Штат служби налічуватиме 2000 співробітників.

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати