Чотири співробітники МВС налагодили збут нелегальної зброї із зони АТО

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Чотири співробітники МВС налагодили збут нелегальної зброї із зони АТОЧотири співробітники МВС налагодили збут нелегальної зброї із зони АТО

У Запорізькій області викрили чотирьох бійців одного з підрозділів патрульної служби МВС, які незаконно завезли на територію області зброя і боєприпаси з зони АТО.

Нечистих на руку «правоохоронців» викрили працівники Управління внутрішньої безпеки МВС у Запорізькій області та прокуратури області.

Було встановлено, що четверо бійців одного з підрозділів МВС України, задіяних у антитерористичній операції, незаконно завезли до м. Бердянська із зони бойових дій вогнепальну зброю та боєприпаси.

19 червня співробітниками УВБ спільно із працівниками управління карного розшуку ГУМВС України в Запорізькій області та прокуратури області було проведено ряд обшуків за місцем мешкання фігурантів.

Було виявлено та вилучено автомат Калашникова, гвинтівку, дві одиниці незареєстрованої гладкоствольної зброї, два десятки ручних гранат та боєприпасів для підствольного гранатомету, близько шестисот набоїв до автомату Калашникова та пістолету Макарова, глушник, п’ять військових радіостанцій, предмет, схожий на тротилову шашку, та декілька зразків холодної зброї.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою). Нагадаємо, що санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 23.06.2015 13:10
    #
    - 0 +

    Меня одного смутил тот факт, что автоматов у "правопохоронителей" намного меньше чем взрывоопасных средств ( гранаты, под ствольные гранаты, шашки тротиловые...) ?!.

    • А чего тут смущаться? боеприпасы-расходный материал, который меннее поддается учету в зоне боевых действий, чем конкретные единицы стрелкового вооружения. Шли наступательные действия-много шло стрелковки за счет трофеев, сейчас БК прут.

  • 23.06.2015 13:51
    #
    - 1 +

    И еще такой момент :
    Почему никогда не пишут Ф.И.О "отличившихся"? Не потому ли, что их никто не собирается сажать?

    • 23.06.2015 22:40
      #
      - 0 +

      Может потому что "Идет досудебное расследование уголовного производства" - т.е они пока подозреваемые и ФИО публиковать нельзя в интересах следствия?

      • 24.06.2015 10:16
        #
        - 1 +

        Ну да, це ж не "вбивці" Бузини, їх ПІБ не можна оголошувати...

  • 24.06.2015 10:32
    #
    - 0 +

    Что вы все понимаете?
    Закона нет? Нет.
    "Кондитер" сказал, что милиция нас будет защищать? Сказал.
    Вот некоторые индивидуумы и "решают проблему" защиты граждан путем обеспечения стрелковкой и бп.
    "Шутка чероного и грустного юмора" :(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати