UTS 15 Muddy Girl – тактична рушниця для дівчаток від компанії UTAS

| Жінки та зброя, Рушниці | Автор: Web admin
По-русски

UTS 15 Muddy Girl – тактична рушниця для дівчаток від компанії UTASUTS 15 Muddy Girl – тактична рушниця для дівчаток від компанії UTAS

У 2006-2007 роках гладкоствольну тактичну рушницю UTS-15 від компанії UTAS було названо «Рушницею року» за версією журналу «American Rifleman Magazine».

Вже багато років UTS-15 залишається запитаною у своєму сегменті, однак сучасні моделі поступово витісняють її. І компанія вирішила знову привернути увагу до своєї флагманської зброї.

У співпраці з фірмою Moon Shine, LP, розробником камуфляжних забарвлень, UTAS пішли на радикальне рішення, щоб привернути увагу нових покупців. Тепер тактична рушниця UTS-15 з'явилася у продажі у рожево-чорному забарвленні «Muddy Girl Camouflage».

UTAS UTS-15 Tactical Shotgun (Review / Shooting)

Про ефективність такого кроку можна буде сказати наприкінці року, коли компанія UTAS опублікує відомості про продажі.

На сьогодні рожево-чорна рушниця 12-го калібру з компонуванням булпап  поставляється з двома магазинами на сім набоїв кожен, комплектується стволом завдовжки 18,5 дюймів і прикладом з полімерних матеріалів. На верхній частині ствольної коробки встановлена планка Пікатінні. Вага моделі – 3130 грам.

В США така модель коштує 1450 доларів (на 200 доларів дорожче за стандартну чорну модель).

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 24.06.2015 15:09
    #
    - -1 +

    Не сумніваюсь, що балістичні характеристики з нанесенням рожевого кольору значно покращились! ;)

  • 29.08.2015 14:10
    #
    - 0 +

    Ужасный дробовик, просто отвратительный. Надежность просто никакая. Наверное потому и стали красить в розовый, в надежде, что хоть блондинки купят :).
    Зачем такую "сырую" ерунду на рынок выкидывать?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати