Нові полімерні пістолети M&P від компанії Smith&Wesson

| Самооборона, Короткоствольна зброя, Спортивна стрільба | Автор: Web admin
По-русски

Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.

Протягом декількох років самозарядні пістолети М&Р з полімерною рамкою і ударно-спусковим механізмом подвійної дії залишаються топовою лінійкою у каталозі продукції Smith&Wesson.

З початку її випуску у 2005 році, компанія продовжує розробку М&P, удосконалюючи конструкцію пістолетів та випускаючи нові варіанти.

Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.

На виставці IWA OutdoorClassics 2015 у Нюрнберзі, компанія Smith&Wesson представила європейському ринку деякі моделі зі своєї останньої лінійки M&P "Pro-Series CORE", яку раніше продемонструвала на SHOT Show в Лас-Вегасі, у січні цього року.

Пістолети M&P "Pro-Series C.O.R.E." були розроблені експертами Smith&Wesson Performance Center під керівництвом легендарного Джеррі Мікулека.

S&W M&P C.O.R.E. review update with Jerry Miculek

До цієї лінійки пістолетів належать кілька варіантів оригінального дизайну для спортивної стрільби під набій 9х19мм та .40 S&W зі стволами завдовжки 4¼ або 5 дюймів. Місткість їхніх магазинів залежить від калібру та місцевих законів.

Пістолети Smith&Wesson оснащені руків’ями з трьома змінними рифленими накладками і полегшеним кожухом-затвором, який пристосовано для встановлення мініатюрних коліматорних прицілів.

Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.Smith&Wesson M&P Pro-Series C.O.R.E.

Найближчим часом компанія запропонує дві версії пістолетів M&P калібру 9мм та .45 із додатковим стволом із різьбою під глушник.

Пістолет калібру 9мм – це модель 1/2"-28-2A, а пістолет калібру .45 – .578" -28-2A. Додатковий ствол із різьбою має роздрібну ціну $175.

Одні з останніх моделей лінійки M&P будуть поставлятися з лазерним цілевказівником від компанії Crimson TraceОдні з останніх моделей лінійки M&P будуть поставлятися з лазерним цілевказівником від компанії Crimson Trace

Одні з останніх моделей лінійки M&P – ультратонкий, субкомпактний пістолет M&P "Shield" під набої 9х19 мм та .40 S&W з однорядним магазином – будуть поставлятися з лазерним цілевказівником від компанії Crimson Trace. Цей пістолет задумувався для прихованого носіння і як резервна зброя.

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати