Австрійка, що вистрілила собі в голову, стала перед судом

| За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Пістолет належав другу постраждалої, але у того не було дозволу на носіння вогнепальної зброїПістолет належав другу постраждалої, але у того не було дозволу на носіння вогнепальної зброї

Мешканка Австрії, яка випадково вистрілила собі в голову з пістолета, стала перед судом за звинуваченням у неправдивому свідкуванні та незаконному застосуванні зброї.

Справу розглядають в обласному суді Форарльберга у місті Фельдкірх.

Спочатку жінку звинувачували у нелегальному носінні зброї. Після того, як поліція з'ясувала всі обставини справи, у цьому звинуватили її приятеля, котрого австрійка спочатку намагалася вигородити.

Нещасний випадок стався у січні 2015 року. 32-річна жінка та її 35-річний друг, імена яких не називаються, вирішили попрактикуватися у стрілянні. Коли чоловік передав подрузі пістолет, вона випадково вистрілила собі в голову.

За версією звинувачення, австрійка не мала жодного досвіду поводження з вогнепальною зброєю, до того ж у неї виявили алкогольну залежність. Жінку госпіталізували з важкою травмою.

Пістолет належав другу постраждалої, але у того не було дозволу на носіння вогнепальної зброї, тому жінка взяла провину на себе, розповівши поліції, що перекупила зброю у випадкових осіб. За цим фактом порушено кримінальну справу.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 16.09.2015 01:29
    #
    - 1 +

    Це ж треба було так викрутися, щоб вцілити собі у голову випадково...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати