Промова віце-президента NRA Вейна ЛаП'єра, у відповідь на нападки Президента Обами

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

 Wayne LaPierre, executive vice president of the National Rifle Association, says President Obama has the laws needed to stop illegal shootings. (AP Photo/Mark Humphrey) Wayne LaPierre, executive vice president of the National Rifle Association, says President Obama has the laws needed to stop illegal shootings. (AP Photo/Mark Humphrey)

Пропонуємо до вашої уваги звернення Віце-президента NRA Вейна ЛаП'єра, яке він записав у відповідь на тиск, що чинить на організацію Адміністрація Президента.

Ніщо не розповість про проблеми Америки краще, ніж кримінальна статистика на святкові дні у рідному місті Президента Обами:

- День праці – 9 убитих, 46 поранених
- День незалежності – 10 вбитих, 53 поранених
- День пам'яті – 12 вбитих, 56 поранених

Така кривава статистика стала абсолютно нормальною для сучасної Америки. Якби Президент скликав прес-конференції після кожного масового вбивства, скоєного за допомогою нелегальної зброї в Чикаго, то йому довелося б зустрічатися з репортерами ледь не кожного дня. Але він чомусь мовчить.

Wayne LaPierre | How to Stop Violent Crime

Незручна правда, про яку не бажають говорити, полягає ось у чому: у Президента є всі важелі для того, щоб зупинити кровопролиття. Використовуючи федеральні закони, він міг би наказати поліцейським зловити кожного злочинця, торговця наркотиками і члена банди з нелегальною зброєю і посадити їх всіх на термін від 5 років.

Але він цього не робить, Міністерство юстиції просто не спрацьовує. І в засобах мас-медіа ніхто не питає "Чому?". Виходить, що засуджені злочинці носять нелегальну зброю, бо вони більше бояться ворожих банд, аніж покарання за володіння нелегальною зброєю.

Кожен поліцейський у таких містах, як Чикаго, Балтімор, Детройт знає, як це прибути на місце вбивства, усвідомлюючи, що вбивця вчора сидів на задньому сидінні їхнього автомобіля, але його відпустили.

Наприклад: Даріус Браун мав сісти у в'язницю на 10 років за пограбування, але отримав умовні 5 років. А потім убив 9-річну дівчинку, коли та робила уроки.

Хочете позбутися злочинців – судіть їх з усією суворістю, а не відпускайте на волю. Чинне законодавство це дозволяє. Обамі варто лише зібрати прес-конференцію і наказати поліцейським заарештувати всіх злочинців зі зброєю, яких вони побачать. І до вечора за ґратами опиняться тисячі небезпечних злочинців.

Але замість цього Президент очікує, коли ж трапиться той злочин, який йому підходить, і починає звинувачувати в усьому NRA. Але NRA вже більше 20 років виступає за найжорсткіше покарання для злочинців. Але нас не чують. Обама і Хілларі Клінтон використовують криваві бійні, щоб агітувати за більш жорсткі збройові закони, котрі не працюють, ними просто не користуються.

Та звичайні американці бачать все. Вони не попустять політиків, які грають на почуттях. Але найбільше вони не допустять мас-медіа, що нескінченно обговорюють нові антизбройові закони, і ніколи не ставлять собі питанням, чому ці закони не працюють.

Ми не здаємося, а продовжуємо вимагати найжорсткішого покарання для злочинців!

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1012 , Коментарів: 2 - 22 +
1,0 1 -1 22
Коментарів (2)

  • 30.10.2015 12:20
    #
    - 0 +

    Браво!

    Хай живе союз NRA та УАВЗ!

    Доречі, пане Георгію, а це союз існує? ;-)

  • 30.10.2015 18:57
    #
    - 3 +

    Георгий так же как и Уэйн Лапьерр говорит практически про тоже самое , отличие разве ,что в том , что в США более активное общество и на приплете там не прославишься , а у нас пипл в большинстве своем хавает увещевания власть имущих и таких " специалистов " , которые заседали в Могилянке 27 октября , которым априори насрать на нашу с Вами безопасность , вот в чем суть , водить нас за нос будут до тех пор , пока мы будем позволять это делать .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати