Тактичний світильник від компанії Tactical Walls

| Аксесуари , Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Tactical Lamp від компанії TacticalWallsTactical Lamp від компанії TacticalWalls

Компанія Tactical Walls, що спеціалізується на створенні меблів і предметів інтер'єру для прихованого зберігання засобів самозахисту, представила тактичну настільну лампу з відсіком для зброї.

Tactical Lamp – це настільна лампа, що має потаємне відділення для зберігання пістолета або іншої зброї. Одна із стінок її корпусу – знімна (кріпиться на магнітах) і відкриває спеціальний відсік.

Щоб пістолет випадково не випав з лампи, він кріпиться всередині спеціальною швидкознімною застібкою. Крім того, за стінкою знаходиться магніт, що утримує металеву зброю.

tactical lamp

Tactical Lamp виготовляють у декількох забарвленнях, її розміри – 29×23×18 см, розміри потаємного відсіку – 23×15×10 см. Тактична настільна лампа з'явилася у продажу 1 грудня по ціні $ 119.

Коментарів (3)

  • 03.12.2015 17:43
    #
    - 1 +

    И как бы не выли их хоплофобы , а американские граждане продолжают САМИ заботится о своей безопасности , взявши инициативу на себя , а не надеясь на оперативное реагирование полицейских . Тому подтверждением является то , что они в постоянном поиске , изобретая и производя массу полезных вещей , способствующих организации безопасности и развитию оружейной культуры , которая со слов наших " руководителей " у нас отсутсвует .

  • 04.12.2015 12:27
    #
    - -1 +

    Прочел на сайте производителя этой продукции более детальное описание этой тактической лампы. Так вот, эта лампа и многие другие их изделия не закрываются на замок. Поэтому эта продукция только для людей которые живут сами без детей.

  • 04.12.2015 19:42
    #
    - 1 +

    Можно сказать дифференцированный подход к запросам потребителей , бездетные ведь тоже члены громады и потенциальные налогоплательщики .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати