У Німеччині суттєво зріс попит на ліцензії на пневматичну зброю

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

У Німеччині суттєво зріс попит на ліцензії на пневматичну зброюУ Німеччині суттєво зріс попит на ліцензії на пневматичну зброю

Поліція міста Кельн, що в Німеччині, повідомила про суттєве збільшення кількості запитів на отримання ліцензії на пневматичну зброю після масових нападів на жінок у новорічну ніч.

Також на своєму сайті поліція опублікувала поради, як пришвидшити отримання ліцензії.

Зі слів поліцейських, ці підказки покликані зменшити навантаження на співробітників, а не закликають мешканців до самосуду. Скільки саме запитів на ліцензії отримала влада, не уточнюється.

Місцеві ЗМІ також повідомили про збільшення продажів перцевий балончиків з нового року.

Кельнська поліція отримала більше 500 заяв про напади і сексуальні домагання у новорічну ніч, котрі були скоєні переважно вихідцями з Північної Африки й арабських країн.

1,0 1 -1 6
Коментарів (6)

  • 14.01.2016 15:33
    #
    - 2 +

    каждый рад хоть какой-либо Законный возможности,хоть чем либо вооружиться и у нас и у них.

  • 14.01.2016 16:58
    #
    - 4 +

    Мені до вподоби допомога поліцій! а не так як у нас, одні перепони! В них і налоговик підказує як меньше заплатити податки (консультант) , а не збирач податків, здере останнє!

    • 18.01.2016 15:17
      #
      - 1 +

      ну, може їхня поліція і молодці, що дають підказки... Але, трясця, "ліцензія на пневматику"??? У нас можна її купити просто так! В гробу я бачив європейську демократію. Мені до вподоби демократія в США і в Молдові.

  • 14.01.2016 17:56
    #
    - 6 +

    Лицензия на пневматику это круто , тут Мы выгодно отличаемся от камрадов из Германии , однако хочется быть наравне с возможностями камрадов из США , как думаете братья по оружию ?

  • 14.01.2016 18:19
    #
    - 0 +

    Интересно посмотреть, как они собираются из пневматики отстреливаться от группы арабов. Против группы даже травмат - это только противников позлить...

  • 14.01.2016 18:29
    #
    - 7 +

    Пусть хоть что, хоть рогатку. Смысл в том, что они начинают понимать, что толерантность ИМЕЕТ ПРЕДЕЛЫ как и всё в этой жизни. И что добрыми словами и цветами (как в Париже) от зверей (а тут они имеют дело именно со звериными инстинктами) не отбиться.
    Поэтому - бог им в помочь. Пусть защищаются. Глядишь, осознают и власти, и публика, что понадобится что-то более серьёзное.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати