АК PMAG – полімерний магазин для автомата Калашникова

| Аксесуари | Автор: Denis Zalesnov
По-русски

 АК PMAG                АК PMAG

Компанія Magpul, відома своїми якісними та надійними аксесуарами для зброї, заявила про те, що збирається випускати магазини PMAG для лінійки АК.

Багато американських компаній наразі завалюють ринки різноманітними аксесуарами для автоматів Калашникова, але прихильники творчості Михайла Тимофійовича, чекали саме на репліку від Magpul.

Що не дивно. Адже стратегія цієї компанії – не штампування «клонів», а поліпшення вже впроваджених технологій. А свої ідеї розробники черпають з практики спецпідрозділів.

PMAG (Polymer Magazine) – це надійний та практичний магазин, який виготовлено із сучасного ударостійкого полімеру. Пружина подавача виготовлена з нержавіючої сталі та має постійну геометрію, тобто кожний виток пружини повторює попередній. Магазин обладнано з’ємною пилозахисною кришкою, яку можна також закріпити і на п’яті магазина, захищаючи його від ударів у випадку падіння.

АК PMAG      АК PMAG

До цього часу компанія Magpul випускала магазини PMAG тільки для AR-15 у варіантах на 30 та 20 патронів НАТО 5,56×45 мм.

Під кінець літа 2013 року в США з’явиться АК PMAG на 30 патронів 7.62x39 мм. Залишається невідомим, чи планується випуск магазинів для більш сучасних патронів 5.45×39 мм. Ціна виробу також досі невідома.

1,0 1 -1 6
Коментарів (2)

  • 02.05.2013 08:12
    #
    - 2 +

    В Штатах патрони 5,45х39 непопулярні. Тож навряд чи під них буде PMAG.

  • 10.07.2014 23:06
    #
    - 0 +

    вони можуть на експорт виробляти. думаю що купуватимуть


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати