Інтерактивний лазерний тир від Laser Ammo

| Аксесуари , Спортивна стрільба | Автор: Web admin
По-русски

Интерактивный лазерный тир от Laser AmmoИнтерактивный лазерный тир от Laser Ammo

Компанія Laser Ammo представила сучасну інтерактивну систему, що складається з кількох мішеней і сенсорів та не вимагає підключення до комп'ютера.

За допомогою тиру i-MTTS можна проводити тренування у будь-яких умовах з власною зброєю. Він підходить для використання у приміщенні і на відкритій місцевості.

Интерактивный лазерный тир от Laser AmmoИнтерактивный лазерный тир от Laser Ammo

Програми тренувань безмежні – п'ять мішеней, кожна з яких випускається у чотирьох формах, взаємодіють між собою без допомоги комп'ютерних програм. Підсвічування вказує, по якій мішені необхідно стріляти.

Interactive Multi Target Training system

Стрілець може сам встановити послідовність стрільби або практикуватися у режимі випадкового вибору мішені. На сьогодні це одна з найбюджетніших інтерактивних систем для удосконалення навичок стрільця з будь-яким рівнем підготовки. Мінімальна ціна системи i-MTTS в США – $ 99,95.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 22.02.2016 19:57
    #
    - 1 +

    Для цієї цяцьки потрібно ще червоний або інфра-червоний лазер (приціл, патрон холодної пристрілки). А так річ гарна, особливо при неможливості постійно ходити у тир. Не знайшов максимальну відстань для стрільби, але то, мабуть, залежить від лазера.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати