Джессі Хьюз: «Клятий контроль над зброєю не врятував жодного життя»

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски In English

Музикант Джессі Хьюз біля клубу Батаклан у ПарижіМузикант Джессі Хьюз біля клубу Батаклан у Парижі

Фронтмен рок-групи «Eagles of Death Metal» Джессі Хьюз, коли давав інтерв'ю французькому телеканалу «iTele», досить жорстко висловився про збройове законодавство цієї країни.

Але запал музиканта не важко зрозуміти, адже на його концерті у Парижі, що відбувався у клубі Батаклан, терористи вбили 90 людей.

«Чи врятував ваш клятий французький контроль над обігом зброї хоч кого-небудь від смерті у клубі Батаклан? Якщо хтось вважає, що так, то я хотів би почути це особисто. Бо я так не вважаю», – заявив Джессі в інтерв'ю.

Jesse Hughes on gun control

«Єдині, хто зміг зупинити їх – це одні з найвідважніших людей, яких мені тільки доводилось бачити. Вони зі зброєю в руках безстрашно зазирнули в обличчя смерті. Зі мною багато хто може не погодиться, але бог створив чоловіка і жінку, а того вечора зброя зробила їх рівними. І мені лячно від цього.

Якщо у когось є зброя – значить вона має бути в кожного. Я не хотів би побачити щось таке ще раз у своєму житті. Там загинуло багато чудових людей, і я шкодую, що в них не було жодного шансу», – розповів Джессі.

Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 783 , Коментарів: 2 - 25 +
1,0 1 -1 25
Коментарів (2)

  • 23.02.2016 16:25
    #
    - 6 +

    "Я не хотів би побачити щось таке ще раз у своєму житті." - Можна тільки поспівчувати людині. Побачити таке нікому не побажаєш. Беззбройних людей вбивали мов худобу на бійні. 90 душ загинуло бо не було чим дати відсіч і поліція нічого не вдіяла. Це велике горе.

  • 29.02.2016 18:26
    #
    - 2 +

    Навіть якщо припустити, що у Франції можна було б носити КС, то сумніваюсь, що глядачі могли б пронести його до концертної зали.
    І мені здається, що так само було б у більшості штатів в США.
    Імхо.

    Елементарний "шмон" проводять навіть на концертах локальних київських груп.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати