Грабіжник з іграшковим пістолетом отримав кулю в шию зі справжньої зброї

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Грабіжник з іграшковим пістолетом отримав кулю в шию зі справжньої зброїГрабіжник з іграшковим пістолетом отримав кулю в шию зі справжньої зброї

У місті Пенсакола, штат Флорида, 24-річний Джарелл Блекмен, спробував пограбувати магазин за допомогою іграшкового пістолета. Він підійшов до прилавка, направив зброю на продавця і почав виймати гроші з каси.

Джарелл БлекменДжарелл Блекмен

Прихопивши з собою десять блоків сигарет, він попрямував до виходу. Але продавець вирішив діяти і вистрілив у грабіжника, поціливши йому в шию. Блекмену вдалося втекти, але пізніше його знайшли поліцейські і заарештували.

При затриманні злочинець-невдаха відразу визнав, що зброя, за допомогою якої він грабував магазин, була несправжньою. З погляду закону, це не має значення, а ось те, що зізнався сам – полегшить роботу прокурорів. Головне, щоб вони хотіли покарати злочинця.

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 434 , Коментарів: 4 - 3 +
0,6 1 -1 5
Коментарів (4)

  • Сейчас начнутся вопли и сопли: бедный мальчик из хорошей семьи, с высшим образованием, решил подурачиться. А злой продавец-расист взял и подстрелил его. И не убил по чистой случайности.

  • 27.02.2016 13:43
    #
    - 5 +

    Якесь в нього не толерантне прізвище

  • 27.02.2016 18:50
    #
    - 1 +

    Зато очевидно бросит курить .

  • 27.02.2016 22:44
    #
    - 0 +

    Трішки в голову не влучив(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати